Få et uforpligtende flyttetilbud

Start din flytning her​

Uanset, om din opgave drejer sig om en privat- eller virksomhedsflytning, så står vi hurtigt klar med et uforpligtende tilbud til dig.

Vi er eksperter i at gøre hele processen for dig så nem og effektiv som overhovedet muligt, og det vil du mærke fra din første kontakt til os.

Udfyld kontaktinformationerne og send din besked, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Landsdækkende

God service

Høj kvalitet

Uforpligtende flyttetilbud og rådgivning

Få et tilbud på din flytning. Eller en af vores andre services.

Udfyld kontaktformularen, ring til os eller skriv en e-mail, så tager vi hånd om dit behov og får kordineret al den information, vi skal bruge for at give dig et så skarpt og præcist tilbud som muligt. Som selvfølgelig er helt uforpligtende. Vi sørger for at få afklaret dit flyttebehov med dig og får afdækket alle aspekter af flytningen. Og så giver vi dig et rigtig godt tilbud, som vi kan stå inde for, og som holder.

Gratis flyttekonsulent

Skulle du ønske en personlig gennemgang af dine flyttebehov, så står vores flyttekonsulent selvfølgelig altid klar til at aflægge dig et gratis og uforpligtende besøg.

Afdelinger

Sjælland

Movato ApS
Tigervej 14-16
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Jylland

Movato ApS
Rosbjergvej 54V
8220 Brabrand

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Fyn

Movato ApS
Fiskeløkken 4
5330 Munkebo

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Fredericia

Movato ApS
Nørrebrogade 135
7000 Fredericia

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Odense

Movato ApS
Cikorievej 20
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Snak med en af os

Mike Ankersen Zernichow
Mike Ankersen Zernichow

Direktør og partner

Jacob Vestergaard
Jacob Vestergaard

Bestyrelsesformand og partner

Nicky Allan Ludvigsen
Nicky Ludvigsen

Partner

Danny Knudsen
Danny Knudsen

Salgs & Projektchef

Flyttefirma tilbud til private og erhverv

Har du brug for hjælp til at flytte, har du allerførst brug for et godt tilbud fra et pålideligt flyttefirma.

Nogle vælger at flytte kun med hjælp fra venner og familie – så er prisen fem kasser øl og lige så mange pizzaer. Desværre kan du ikke være sikker på, at vennerne overhovedet dukker op – og hvis de gør, er det næppe til tiden og helt sikkert ikke med udstyr, der sikrer, at dine ting ligner sig selv efter flytningen.

Eftersom du nu er inde på vores side, har du sikkert allerede valgt den form for flytning fra og leder efter et flyttefirmatilbud, der garanterer erfarne flyttefolk og inkluderer forsikring af dine ejendele under flytningen. Vi kan klare hele flytningen for dig inklusive nedpakning og udpakning – eller du kan vælge, hvilke opgaver du selv vil udføre.

Problemfri flytning

Vi har bæreseler, beskyttende emballage, uddannede flyttemænd og nødvendigt specialudstyr med til din flytning, så alt foregår professionelt. Vi har stor succes med at levere problemfri flytninger til både private og erhverv, og vi er kendt i branchen for at være flyttefirmaet, der håndterer specialopgaver.

Husk, at du får gratis flyttekasser til låns, hvis du vælger at acceptere vores flyttefirma tilbud. Så er der allerede et problem mindre, du kan stryge fra den lange lister over flytteopgaver. Og vi kan endda gøre det endnu nemmere for dig.

Hos os får du et flyttefirma tilbud, som fjerner alle de spekulationer, der naturligt følger med en flytning. Vi flytter årligt mere end 40.000 kubikmeter møbler for vores kunder, men vi gør meget mere end det for, at du kan få en nem og problemfri flytning.

Flyttetilbud har alt inkluderet

Ud over at vores flyttefirma tilbud til dig har alt inkluderet – fuld forsikring, transport mellem os og dig samt de bedste flyttemænd til konkurrencedygtige priser – kan vi også give dig priser på en lang række af de andre tidskrævende opgaver, der følger med en flytning.

Du kan vælge at få et flyttefirma tilbud fra os, der også inkluderer at gøre din nye bolig indflytningsklar og sørger for at istandsætte din gamle bolig.

Fortæl os derfor om dit flyttefirma tilbud også skal indeholde en pris på:

  • nyt gulv eller renovering af det gamle
  • opsætning af lamper og hylder
  • malerarbejde i ny eller gammel bolig
  • flytterengøring i ny eller gammel bolig
  • andre services, du har brug for i din nye eller gamle bolig.
  • nedpakning og udpakning af flyttekasser
  • opbevaring af dine møbler i en periode

Vi bruger håndværkere, som lever op til de samme værdier som os selv. De er troværdige, kvalitetsbevidste og har stor erfaring. Derfor er et flyttefirma tilbud fra Movato ApS ikke bare et tilbud på en flytning. Det er et tilbud til dig om at gøre dit boligskifte til en nem og problemfri oplevelse.

Få dit flyttefirma tilbud online

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Så scroll op på siden og udfyld kontaktformularen. Så er din flytning i de bedste hænder, og tilbuddet bliver skarpt.