Flyttefirma Aarhus

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato – dit flyttefirma i Aarhus

Skal du bruge et flyttefirma i Aarhus? Så er vi her for dig! Movato er et veletableret firma med over 15 års erfaring med både privat- og erhvervsflytninger. Ingen flytteopgave er for stor eller for lille for os. Vi kan nemlig flytte alt fra et fuglebur til tungt virksomhedsinventar. Vores professionelle flyttefolk sørger altid for at yde en hurtig og effektiv service for vores kunder i Aarhus og resten af Danmark. Vi tager naturligvis altid hensyn til ejendelenes og omgivelsernes sikkerhed. For os er det altid vigtigt at yde en høj kundeservice, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten på vores serviceniveau. Movato er et flyttefirma, der lytter til dine behov. Vi ved godt, at en flytning kan være stressende og uoverskuelig. Derfor er vi altid klar til at hjælpe, hvad enten du ønsker, at vi står for det hele, eller du selv vil pakke dine flyttekasser. Det gælder naturligvis både ved erhvervsflytninger og private flytninger. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato er et alsidigt flyttefirma i Aarhus

Movato er et alsidigt flyttefirma i Aarhus, som gerne står for både erhvervsflytninger og privatflytninger. Når det kommer til erhvervsflytninger, sørger vi for at holde virksomhedens ”nedetid” på et absolut minimum. Vi kan sørge for at pakke alt ned, inklusiv IT-udstyr og pakke det ud og tilslutte i de nye lokaler.

Når Movato står for privatflytninger i Aarhus C, kan vi stå for nedtagning og opsætning af alle dine møbler. Skal du have opbevaret dine ting i kortere eller længere tid, kan vi naturligvis også stå for det. Vi tilbyder alle vores kunder, at de kan låne gratis flyttekasser af os.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Det trygge valg af flyttefirma i Aarhus

Det kan godt være stressende, når man skal vælge det rette flyttefirma. Det gælder om at vælge et firma, du har tillid til, der behandler dine ting forsigtigt og med respekt. Movato er det trygge valg, når du skal bruge et flyttefirma i Aarhus. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder, for eksempel at vi er fuldt forsikrede. Og vores mange gode anmeldelser på TrustPilot vidner også om vores høje kvalitet.

Movato er et flyttefirma, der sætter pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi lever af glade kunder og sørger for, at du har en god oplevelse fra første kontakt til flytteopgaven er løst. Vi er et firma, der sætter kundens behov i centrum, hvad enten det gælder privat-  eller erhvervsflytninger.

Movato og flytning i Aarhus C – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge Movato, når du skal bruge et flyttefirma i Aarhus.

  • Movato er et veletableret flyttefirma med mange års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger i Aarhus C.
  • Vi er det trygge valg, der altid sætter kvalitet og pålidelighed i højsæde.
  • Vi kan både hjælpe dig med flytninger, pakning og udpakning, demontering og montering og opbevaring af dine ting på vores lager.