Flyttefirma Assens

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Det behøver ikke at være svært at finde et kvalitetsbevidst flyttefirma i Assens. For Movato rykker ud til private og virksomheder i hele Danmark, når de ønsker omhyggelig håndtering af deres ejendele, flytterådgivning og personlig betjening.
Vi er et moderne flyttefirma, der vægter kvaliteten og den gode kundebetjening højt. Vi har hovedkontor på Sjælland, men da vi også har en afdeling på Fyn, kan vi hurtigt rykke ud til kunder med behov for et flyttefirma i Assens og omegn.

Flyttefirma for private i Assens

Man kan nemt miste pusten, når man skal flytte til en ny bolig, og en privatflytning kræver både koordinering og overblik. Hos Movato har vi dog mere end 15 års erfaring med alle former for flytteopgaver, og vi hjælper gerne dig med at gøre din flytning så smertefri som muligt.
Vi stiller gratis flyttekasser til rådighed, ligesom vi også er behjælpelige med ned- og udpakning samt et komplet pakkesystem, der gør det nemt og overskueligt at holde styr på alle dine ejendele. Vi har store flyttebiler med masser af plads til møbler og flyttekasser til rådighed. Det sikrer en hurtig og effektiv flytning, når du benytter os som flyttefirma i Assens.

Byskilt Assens

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flyttefirma for virksomheder i Assens

Vi tilbyder også effektiv og professionel erhvervsflytning, der sikrer, at din virksomhed bruger så lidt ressourcer som muligt, hvis I skal flytte lokaler. Vi tilbyder blandt andet demontering og nedpakning af alt fra IT-udstyr til tunge maskiner, produktionsanlæg og andet skrøbeligt og dyrt udstyr. Som din professionelle flyttepartner har vi ekspertise og erfaring til at flytte alle tænkelige genstande – alt kan flyttes!
Vi prioriterer selvfølgelig effektiviteten højt, når din virksomhed skal bruge et flyttefirma i Assens og overlader ansvaret til Movato. Derfor planlægger vi flytteprocessen ned til mindste detalje og kommunikerer løbende med både hinanden og din virksomhed for at sikre så lave flytteomkostninger som muligt. Tid er penge, og vi bestræber os på at optimere vores arbejdsgange, så din virksomhed hurtigt kan få gang i produktionen igen efter en flytning.
Alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Søger du et flyttefirma i Assens, der kan hjælpe dig med rådgivning, koordinering og transport i forbindelse med din flytning, er du altid velkommen til at kontakte Movato for et uforpligtende tilbud.