Movato – dit flyttefirma i Bogense

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Skal du flytte til eller fra Bogense, og ønsker du hjælp til flytteprocessen fra en professionel flyttepartner? Eller søger du bare et flyttefirma i Bogense, der kan håndtere flytning af flygel, klaver eller andre tunge og følsomme genstande?
Movato er et landsdækkende flyttefirma med over 15 års erfaring indenfor ALLE flytteopgaver – vi flytter dine potteplanter, dine møbler, dine flyttekasser eller hele din virksomhed. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med transport eller flytning.

Flyttefirma i Bogense – flytning med et smil og med kunden i centrum

Det er bestemt ikke altid sjovt at skulle flytte, og ofte er der mange følelser involveret i en flytning. Derfor kan det også være beroligende at overlade ansvaret til et flyttefirma med masser af erfaring og knowhow. Og det har vi i Movato – og så flytter vi altid med et smil på læben.
Vores flyttemænd er altid serviceorienterede og håndterer deres arbejde med omhu og respekt for dig, dine ting og dine behov. For hos Movato samler vi kun på tilfredse kunder, og derfor er kunden altid i centrum.
Det betyder blandt andet, at vi sætter den personlige kundebetjening i højsædet. For når du vælger os som dit foretrukne flyttefirma i Bogense og omegn, har vi ikke i sinde at skuffe. Derfor hjælper vi sikkert igennem hele din flytning – lige fra nedpakning, over transport til den sidste flyttekasse fra sidste læs har forladt vores flyttebil. Vi bistår også gerne med rådgivning før og under din flytning, ligesom vi også gerne er behjælpelige med af- og genmontering af hylder, reoler, skabe og andre møbler.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flyttefirma til erhverv og privat i Bogense

Movato er et flyttefirma for alle – ingen opgaver er for store eller for små. Vi flytter for såvel private med behov for et kvalitetsbevidst flyttefirma i Bogense som virksomheder, der skal have flyttet hele deres produktion til en ny lokalitet, og som derfor har brug for en effektiv og velkoordineret flytning, der sikrer så lidt spildtid som muligt.
Vi har også erfaring med specialtransport og kan transportere alt fra skrøbelige klaverer, over fintfølende instrumenter til hele produktionsanlæg. Vi mener det, når vi siger, at alt kan flyttes! Vi er naturligvis forsikret, og skulle noget noget imod forventning gå galt under transporten, dækker vi alle omkostninger.
Skal vi være dit flyttefirma i Bogense? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.