Flyttefirma Faaborg

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Er du på udkig efter et seriøst flyttefirma til en flytteopgave i Faaborg eller et andet sted i det sydfynske?
Så er du kommet til det helt rette sted. Movato er din professionelle flyttepartner i hele Danmark, og skal du flytte til, fra eller lokalt i Faaborg, er vi også parate til at rykke ud – naturligvis med et smil på læben.

Dit flinke flyttefirma i Faaborg – flyttemænd med fokus på service

Movato er et moderne og landsdækkende flyttefirma med kunder fra Faaborg til Frederikshavn og Fakse.
Hos os er kvaliteten og den personlige kontakt til kunden dog altid udgangspunktet for vores arbejde. Der bliver taget hånd om dine behov hos Movato – uanset hvad du skal have flyttet, og hvor det skal flyttes hen. Vi har kunden i centrum, og det er en selvfølge, at du bliver mødt af flinke og smilende flyttefolk, når vi flytter for dig som dit flyttefirma i Faaborg. Det er med god grund, at vi får de fleste af vores opgaver på grund af anbefalinger fra tidligere tilfredse kunder.

Byskilt Faaborg

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flyttefirma til alle opgaver i Faaborg

Hos Movato udfører vi alle former for flytteopgaver – store som små og for både private og virksomheder. Vi har været i flytte- og transportbranchen i mere end 15 år, og vi har således erfaring med mange forskellige typer af opgaver.
Derfor er du også sikret knowhow og viden indenfor alle flytterelaterede opgaver, når du vælger os som dit foretrukne flyttefirma i Faaborg. Vi er for eksempel behjælpelige med ned- og udpakning samt demontering og opsætning af hylder, reoler, skabe, senge og andre møbler. Har du brug for råd og vejledning omkring pakkesystemer, tilbyder vi selvfølgelig også det, ligesom du også har mulighed for at låne gratis flyttekasser hos os.

Movato – dit flyttefirma i Faaborg

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra vores flyttekonsulent? Eller skal vi bare være dit nye flyttefirma i Faaborg?
Så kontakt os allerede i dag ved at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at gøre din flytning til en tryg og behagelig oplevelse.