Flyttefirma Glostrup

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Flytning til eller fra Glostrup

Hvis du skal bruge et flyttefirma i Glostrup kan vi hjælpe dig! Med mere end 15 års erfaring, en høj kundeservice og tilfredse kunder er vi helt sikre på, at vi er den flytteforretning i Glostrup, som bedst kan varetage din opgave. Hos Movato går professionalisme og kvalitet hånd i hånd!

Det bedste flyttefirma i Glostrup og vi stiller gratis flyttekasser til rådighed under din flytning til eller fra Glostrup.

Kontakt Movato for et tilbud på din flytning

Når man skal foretage en privatflytning, skal man være opmærksom på at det er et hjem man flytter fra og til. Derfor skal du også vælge et flyttefirma i Glostrup, som udfører hurtigt og effektivt arbejde, men stadig tager hensyn til omgivelser og ejendelenes sikkerhed. 

Vi udfører også erhvervsflytning, hvor vi tilbyder totalløsninger på flytningen. Det betyder, at vi kan stå for nedpakning og udpakning og nedtagning og opsætning af alt fra it til erhvervsudstyr. Når vi står for din erhvervsflytning, sørger vi altid for at yde en hurtig og effektiv service. På den måde minimerer vi dit firmas “nedetid”. 

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA