Flyttefirma Greve

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Hvis du skal bruge et flyttefirma i Greve kan vi hjælpe dig! Med mere end 15 års erfaring, en høj kundeservice og tilfredse kunder er vi helt sikre på at vi er den flytteforretning i Greve, som kan varetage din opgave. Hos Movato går professionalisme og kvalitet hånd i hånd!

Vi stiller gratis flyttekasser til rådighed under din flytning til eller fra Greve.

Kontakt Movato for et tilbud på din flytning

Hvis man skal foretage en privatflytning, skal man være opmærksom på, at det er et hjem man flytter fra og til. Derfor skal du også vælge et flyttefirma i Greve, som udfører hurtigt og effektivt arbejde. Vi tager stadig hensyn til både omgivelser og ejendelenes sikkerhed. Vi udfører både privatflytning og erhvervsflytning. Når du skal bruge et flyttefirma i Greve, er vi det helt rigtige firma til at hjælpe dig med din flytning.

Da vi har base i Køge, kender vi både til lokalområdet i Greve, Hundige og Tune. Med mange flytninger bag os er vi både effektive og målrettede i vores arbejde. 

Byskilt Greve

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Vi skræddersyr din flytning i Greve

Movato har specialiseret sig i totalløsninger inden for flytninger. Det betyder, at vi tilbyder at skræddersy en samlet løsning på din flytning, der er tilpasset til dine behov. Det inkluderer alt lige fra den indledende planlægning over nedpakning, flytning og udpakning af dit inventar, komplet med af– og demontering af hylder, reoler, skabe, senge osv.

Det betyder også, at vi kan lave utroligt konkurrencedygtige tilbud til vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten af vort arbejde. Vi stiller desuden gratis flyttekasser til rådighed under din flytning til eller fra Greve eller omegn.

Professionalisme betyder alt i et fag som flytning! Det handler ikke bare om at man skal flytte ting. Det handler om, at man skal flytte et hjem og dertilhørende ejendele som har både almindelig værdi og affektionsværdi. Derfor kræver en flytning også nænsomhed og grundighed, såvel som flyttefolk der tager opgaven alvorligt.

Movato går derfor op i at yde den bedste service med fokus på personlig kontakt og høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og har en seriøs tilgang til enhver opgave. Det er uanset om vi skal flytte et fuglebur eller et flygel. Ingen opgave er for stor eller for lille. Derfor kan du trygt vælge os, når du skal bruge et flyttefirma i Greve.

Vi leverer også hurtig og effektiv erhvervsflytning i Greve

Skal dit firma flytte lokaler, er det vigtigt med et flyttefirma, der kan stå for en hurtig og effektiv flytning af virksomhedens inventar. Hos Movato har vi bred erfaring med at flytte alt fra IT-udstyr, hele kontorer og omfattende arkiver. Vi er eksperter i hurtig og nænsom demontering og genmontering af både IT og følsomme maskiner. Vi har også stor erfaring med specialtransporter af tungt materiel.

Vi kan sørge for alt i forhold til flytningen. Gennem effektiv planlægning og optimerede arbejdsgange kan vi sikre, at din virksomheds ”nedetid” i forbindelse med flytningen bliver holdt på et minimum. Når det gælder erhvervsflytninger, anbefaler vi altid, at I som virksomhed tager en indledende snak med én af vores dygtige flyttekonsulenter.

En succesfuld erhvervsflytning kræver styring og planlægning, og vi tilbyder at være med hele vejen. Alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Få et uforpligtende tilbud på flytning i Greve i dag

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter eller vil du have et tilbud på din flytning, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at flytte for dig.