Flyttefirma Jylland

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Jylland

Skal du bruge et pålideligt og effektivt flyttefirma i Jylland? Movato er et flyttefirma med over 15 års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger i hele Danmark. Vores flyttefolk har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse både større og mindre flytteopgaver. Faktisk er ingen flytteopgave for stor eller for lille for os. Vi har nemlig også stor erfaring med at flytte tungt virksomhedsinventar. Og vi har altid de redskaber, som kan gøre din flytning mere effektiv.

Når vi står for din flytning, passer vi rigtig godt på dine ejendele. Hvis uheldet imod al forventning skulle være ude, er vi naturligvis fuldt forsikrede. Når du bruger Movato som dit flyttefirma i Jylland, er dine flyttebehov i centrum. Vi skræddersyr flytningen til dig, så du ikke skal betale for ydelser, som du ikke skal bruge. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato løser alle former for flytteopgaver i Jylland

Movato er dit alsidige flyttefirma i Jylland. Hvis du skal bruge et flyttefirma til at flytte dine ejendele fra A til B, kan vi uden problemer hjælpe med det. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Vi tilbyder alle vores kunder, at de kan låne gratis flyttekasser af os. Vi har også et tørt og sikker lager, hvis du har brug for, at nogle af dine ejendele bliver midlertidigt opbevaret

Når det kommer til erhvervsflytninger, tilbyder vi også totalløsninger. Så er virksomheden sikret en effektiv og gnidningsfri flytning, hvor ”nedetiden” bliver holdt på et minimum. Vi sørger for, at medarbejderne og deres arbejde bliver forstyrret så lidt som muligt.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Trygt valg af flyttefirma i Jylland

Det kan godt være meget stressende at skulle flytte. Man skal finde et flyttefirma, man har tillid til, og behandler ens ting ordentligt. Når du vælger at bruge Movato til din flytning i Jylland, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder og overholder altid alle aftaler. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot.

Kort sagt er kvalitet, tryghed og pålidelighed i højsæde hos Movato. Vi lytter altid til dine behov og arbejder aktivt på at yde en god kundeservice fra første kontakt til flytningen er afsluttet. Vi er det sikre valg, når du skal bruge et flyttefirma i Jylland.

Movato og flytninger i Jylland – en opsummering

Her kan du finde tre gode grund til, at du skal hyre Movato, når du skal bruge et flytte i Jylland.

• Movato er et veletableret firma med over 15 års erfaring med både privat- og erhvervsflytninger i Jylland.

• Vores pålidelige flyttefolk har den rette erfaring og ekspertise til at løse både store og små flytteopgaver på en hurtig og effektiv måde.

• Vi kan stå for pakning og udpakning af dine ejendele og nedtagning og opsætning af alt fra hylder og lamper til IT-udstyr.