Flyttefirma København

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Hvert år flytter vi mere end 60.000 flyttekasser for vores kunder. Og mange af dem bliver flyttet til eller fra hovedstaden, fordi vi er et anerkendt flyttefirma i København. Det er der flere gode grunde til. Den ene af grundene er, at vores kunder er så glade for os, at de anbefaler os til andre, som skal flytte i København. Se bare anmeldelserne af vores service på TrustPilot.

Professionelt flyttefirma i København

En anden god grund til, at vi ofte bliver valgt, når folk leder efter et flyttefirma i København, er vores rigtig gode service. En flytning er en tillidssag, og derfor tager vi alle flytninger meget alvorligt. Vi ved, at din ejendele er uerstattelige, og vi ved, at det er træls at få ridset og skræmmet sine dørkarme og vægge. Vælg os, hvis du vil have et flyttefirma i København, der går op i din flytning med liv og sjæl.

Vil du også have god service og et hurtigt tilbud fra et flyttefirma i København? Vi er professionelle flyttefolk, der holder vores aftaler og altid skaber en god oplevelse fra start til slut – selv på flytninger med kort varsel. Hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning i København og omegn, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, for enten ringer du bare på tlf. 6990 2323, eller du kan bestille et flyttetilbud online nederst på siden. Uanset om du ringer eller skriver, får du hurtigt en brugbar og konkurrencedygtig pris, så du ved, hvad det koster at bruge os til din flytning i København.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Billigt flyttefirma i København

Vores reelle priser er faktisk den tredje gode grund til, at vores kunder anbefaler os til andre, der leder efter et flyttefirma i København. For at kunne give dig en reel pris, er vi ekstra grundige med at spørge dig om alt vedrørende din flytning. Også om ting, du slet ikke havde tænkt på.

Hvor kan flyttebilen holde? Hjælper du selv til med flytningen? Hvornår kan du flytte ind i din nye bolig – og skal vi sætte lamper og hylder op for dig. Med de mange spørgsmål sikrer vi os bedst muligt, at det tilbud, du får af os, ikke indeholder økonomiske overraskelser, og sørger dermed for, at din store flyttedag bliver en god oplevelse.

For de fleste er det umuligt at svare på, hvor mange flyttekasser de skal bruge til deres flytning. Ring og spørg os. Vi ved det – og du får endda lov at låne dem gratis, når du vælger os til din flytning i København.

Opbevaring af møbler

Vi er ikke bare et flyttefirma i København, der hjælper dig med at pakke og flytte dine ting. Vi tilbyder også attraktive priser på opbevaring af dine møbler og lignende, hvis du ikke kan flytte ind i din nye bolig med det samme. Vores store lagre ligger ved Køge, så du slipper for at betale for dyre kvadratmeterpriser i København.

Forsikring alle på flytteopgaver

Vi kommer til din flytning som aftalt. Du skal ikke være nervøs. Vi har prøvet det før. 60.000 flyttekasser om året og møbler i alle størrelser giver erfaring. Prisen er også i orden – så nu tænker du måske på, om dine ejendele er forsikret under flytningen. Selvfølgelig er de det. Sådan er vi bare.

Online tilbud på billig flytning i København

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning i København og omegn? Kontakt os i dag for at høre mere.