Flyttefirma Næstved

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Skal du bruge et flyttefirma i Næstved? Så kontakt Movato for et uforpligtende tilbud. Det kan være besværligt og kompliceret at skulle flytte. Når du skal flytte, kræver det som regel et større overskud. Når du står for at flytte bolig, er der sjældent et rigtig godt tidspunkt at flytte på. 

Alt indbo i form af møbler, køkkengrej, TV og computer og personlige effekter, der skal pakkes ned i kasser og flyttes til et helt andet sted. Det er et stort arbejde, og derfor kan en flytning virke som en uoverskuelig opgave. Det er jo hele dit liv, der skal flyttes og installeres på ny et helt nyt sted. Når Movato står for din flytning er du og dine flyttebehov i centrum. Du kan finde anmeldelser af vores service på TrustPilot.

Movato tilbyder totalløsninger i Næstved

Hvis I er en større husstand, der skal flytte, kan flytningen føles ekstra tung og besværlig. Så hvorfor ikke få lettet byrden? Få hjælp til planlægningen, lad andre flytte de tunge møbler og håndtere de skrøbelige vaser. 

Movato tilbyder flyttehjælp i alle afskygninger. Vi har specialiseret os i totalløsninger, hvor vi løser alle opgaver i forbindelse med din flytning. Det betyder, at vi både kan rådgive dig omkring din flytning og hjælpe med planlægningen, stå for pakningen af dit indbo, inklusiv afmontering af hylder, skabe og reolder. Vi står også for udpakning i den nye bolig samt genmontering af alt fra køleskab og fryser til IT-udstyr. Som flyttefirma stiller vi endda GRATIS flyttekasser til rådighed under din flytning, hvis du har brug for det.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato er dit flyttefirma i Næstved

Vi har mere end 15 års erfaring med alle former for flytning. Vi er vant til at klare enhver flytteopgave med overblik og smil på læben. Søger du et flyttefirma i Næstved eller omegn til privat– eller erhvervsflytning, står vi til rådighed.

Hos os får du altid personlig service og kvalitet. Vores flyttefolk sætter en ære i at udføre enhver opgave med største grundighed og nænsomhed uanset opgavens omfang. Ingen opgave er for stor – eller for lille.

Movato ligger i Køge, og vi løser flytteopgaver på hele Sjælland. Skal du bruge et flyttefirma nær Næstved, så kontakt os her og få et godt tilbud på netop din flytning.