Flyttefirma Nordsjælland

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er et flyttefirma i Nordsjælland, der specialiserer sig i alle former for flytteopgaver. Vi har mere end 15 års erfaring med al slags flytning og serviceopgaver, og vi sætter en ære i at være din professionelle flyttepartner, hvor service og effektivitet er i højsædet.

Det kan være en omfattende proces at skulle flytte, uanset om du skal flytte privat til en ny bolig, eller om det drejer sig om dit firma, der skal flytte til nye lokaler. For mange kan det virke næsten uoverskueligt at skulle indhente tilbud fra forskellige flyttefirmaer og gøre sig overvejelser om, hvilke behov man har i forbindelse med flytningen, både praktisk og personligt. Derfor lægger vi hos Movato stor vægt på den personlige kontakt og giver et professionelt tilbud, der tilgodeser netop dine behov i forbindelse med en flytning – uanset om du skal have flyttet skrøbelige arvestykker eller tunge møbler. Vores vigtigste opgave er altid at sikre, at flytningen bliver en god oplevelse for dig.

Vi er din flyttepartner

For nogle kan det være en stressende oplevelse at flytte, fordi man har begrænset tid til rådighed, men med os som flyttepartner kan du være ganske rolig. Vi overholder altid vores aftaler til punkt og prikke og er fleksible i forhold til tidspunkter og opgaver, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt flytningen trækker ud. Vores flyttetilbud er med alt inkluderet, du bliver forsikret, og vi stiller endda gratis flyttekasser til rådighed, hvis du skulle få brug for det, komplet med pakkesystemer og garderober i pap til fint tøj.

Skulle du have brug for ekstra opbevaring i en periode efter selve flytningen er overstået, kan du købe flyttekasser til en fordelagtig pris, ligesom vi også tilbyder ekstern opbevaring af indbo. Vi kan tilbyde opbevaring i kortere eller længere perioder på vores opbevaringslager, hvor du kan leje opbevaring på 1-700 m3, alt efter hvor meget plads du skal bruge.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flyttehjælp til store og små opgaver på Nordsjælland

Hvad enten du skal have flyttet få ting eller hele dit hjem, råder vi over alt, hvad du har brug for i forbindelse med en sikker og gnidningsløs flytning. Vi kan stille med det nødvendige mandskab, materiel og erfaring for at løse alle opgaver i forbindelse med flytningen. Alt efter dine behov kan vi stå til rådighed med hjælp til demontering, nedpakning, udpakning og genmontering af indbo, og vi rådgiver dig gerne omkring dine flytteopgaver. Vi gør kort sagt alt for, at du som kunde oplever en veludført og problemfri flytning.

Vi tilbyder også erhvervsflytning til virksomheder, og vi går op i at udføre alle opgaver med største grundighed, uanset om du skal have flyttet kontorinventar eller tunge maskiner, kan vi klare opgaven for dit firma. Generelt er ingen opgave for stor – eller for lille, og vi tilbyder vores service både ved totalflytninger og ved enkeltopgaver.

Dit flyttefirma til flytninger på Nordsjælland

Movato holder til i Køge, og vi tilbyder flytning til hele landet. Søger du et flyttefirma i Nordsjælland eller resten af landet, og ønsker du at få et godt tilbud på din flytteopgave, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage. Du kan også få en personlig gennemgang af din flytning, hvor vores flyttekonsulent kommer ud til dig og vurderer din flyttesituation og giver dig et tilbud – det er gratis og helt uforpligtende. Kontakt os allerede i dag, og få en tryg og god flytning!