Flyttefirma Otterup

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit servicemindede flyttefirma i Otterup. For når du skal flytte på Fyn, er vi klar til at hjælpe dig sikkert igennem hele processen – lige fra nedpakning, over flyttekoordinering til den sidste flyttekasse er pakket ud. Hvis destinationen er uden for de fynske grænser, så skal vi selvfølgelig nok hjælpe din flytning i mål alligevel!

Få en tryg flytning med et flyttefirma i Otterup

En flytning fører ofte mange bekymringer med sig, og hvis du selv skal stå for koordinering af hele processen, kan du nemt komme til at tabe pusten. Først og fremmest skal du have styr på alle flyttekasserne og alle møblerne. Måske har du også noget tungt og skrøbeligt, der skal flyttes. Måske er du også under tidspres.


Hos Movato klarer vi naturligvis selv de mest pressede og vanskelige flytteopgaver. Vi har været i branchen i over 15 år, og der er efterhånden ikke den opgave indenfor flytning og transport, vi ikke har prøvet. Vi har mandskab og materiel til at håndtere alle former for flytteopgaver, ligesom vi selvfølgelig også er fuldt forsikrede. Med Movato som dit flyttefirma i Otterup er du garanteret en tryg flytning uden bekymringer.

Otterup byskilt

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Vi er tilfredse, når du er det – flyttefirma i Otterup med fokus på service

Når du vælger Movato som dit flyttefirma i eller omkring Otterup, er dine behov i centrum. Vi vægter vores kunders tryghed og tillid højt, og derfor bliver alle opgaver udført med afsæt i den enkelte kundes behov.
Det betyder, at vi klarer alle de gøremål, der knytter sig til din flytning, hvis du ønsker det. Vi hjælper for eksempel gerne med nedpakning af dine genstande, og selvfølgelig passer vi på dine ting, som var de vores egne. Vi har vores helt eget pakkesystem, som sikrer en tryg og overskuelig nedpakning.
Vi hjælper også med udpakning, når alle kasser og møbler er vel ankommet til dit nye hjem, ligesom af- og genmontering af elektriske remedier som komfur og køleskab også er en del af vores service, hvis du ønsker det. Vi klarer naturligvis det hele med et smil på læben. Hos Movato vil vi være dit foretrukne flyttefirma i Otterup, og vi er først tilfredse, når du er det.

Skal vi kigge forbi til et uforpligtende tilbud?

Søger du et flyttefirma ved Otterup, eller ønsker du et bedre overblik over din kommende flytning, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.