Flyttefirma Randers

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Randers

Skal du bruge et flyttefirma i Randers? Så er Movato altid klar til at hjælpe dig. Vi er et landsdækkende flyttefirma med over 15 års erfaring med både privatflytninger og firmaflytninger. Vores professionelle flyttefolk har den rette erfaring og ekspertise til at klare din flytning på en hurtig og effektiv måde. Det gælder både, når vi skal flytte mindre ting som stole og billeder og større ting som industrimaskiner og pengeskabe. Ingen flytteopgave er for stor eller for lille for Movato. Selvom at vi er effektive, når det kommer til din flytning, betyder det ikke, at vi er uforsigtige. Vi passer naturligvis godt på dine ting og vi er fuldt forsikrede. Når du vælger Movato som dit flyttefirma i Randers, er du i centrum. Så kontakt os her, hvis du skal bruge et flyttefirma i Randers.

Vi er dit alsidige flyttefirma i Randers

Hos Movato ved vi godt, at det kan være enormt stressende, når man skal flytte. Som dit alsidige flyttefirma i Randers, kan Movato hjælpe dig med din flytning, hvad enten du ønsker at stå for det meste selv, eller du hellere vil have, at vi står for pakningen, flytningen og udpakningen. Vores flyttefolk kan også stå for demonteringen og genmonteringen af for eksempel lamper, hylder, computere og så videre. Vi stiller gerne gratis flyttekasser til rådighed, og hvis du midlertidigt skal have opbevaret nogle af dine ting, kan vi naturligvis også stå for det. 

Når det kommer til erhvervsflytninger, tilbyder vi også totalløsninger på flytninger. Vi sørger altid for, at din virksomhed oplever så lidt ”nedetid” som muligt.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – det trygge valg

Det kan godt være svært, når man skal vælge det helt rigtige flyttefirma i Randers. Det er en tillidssag, når man skal overlade alle ens ejendele til en flyttepartner. Når du bruger Movato, er du i trygge hænder. Vi elsker tilfredse kunder og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi står for din flytning. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket blandt andet betyder, at du altid er sikret en sikker og tryg behandling. Du kan også finde anmeldelser af Movato på TrustPilot.

Kort sagt sætter Movato pålidelighed og tryghed i højsæde. Vi lytter altid til dine behov og sørger for at yde en god kundeservice fra første kontakt til opgaven er fuldført. Vi er det sikre valg, når du skal bruge et flyttefirma i Randers C.

Movato og flytninger i Randers C – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til at vælge Movato som dit flyttefirma i Randers.

•        Movato er et veletableret firma med over 15 års erfaring som flyttefirma i Randers og resten af Danmark.

•        Ud over at kunne flytte dine ting fra A til B, kan vi stå for pakning og udpakning og demontering og genmontering.

•        Vi kan både hjælpe dig med privatflytninger og erhvervsflytninger. Ved erhvervsflytninger søger vi altid for, at virksomheden oplever så lidt ”nedetid” som muligt.