Flyttefirma Ringe

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Søger du et flyttefirma i Ringe, der kan klare alle dine flyttebehov? Movato flytter i hele Danmark, og det midtfynske er selvfølgelig ingen undtagelse.
Alt kan flyttes, når vi er på opgaven – vi flytter dine møbler, dit flygel og dine flyttekasser, ligesom vi også bistår med nedpakning og afmontering af alt fra lamper og hylder til skabe og reoler. Når du skal bruge et flyttefirma i Ringe, stræber vi ubetinget efter at gøre din flytning til en tryg og overskuelig oplevelse.

Movato – dit flyttefirma i Ringe

Hos Movato har vi mere end 15 års brancheerfaring som flyttefirma i ind- og udland – lige fra Ringe til Ringsted, Ringkøbing og et utal af andre byer i både Danmark og udlandet. I løbet af årene har vi varetaget mange forskellige opgaver for både private og virksomheder, som alle har haft hver deres unikke flyttebehov.
Derfor kan vi i dag klare alle former for flytteopgaver – lige fra de simple, hvor et privat indbo skal flyttes fra A til B til de mere komplekse, hvor virksomheder skal have transporteret tunge maskiner eller andet svært håndterbart eller skrøbeligt gods.
Det har ligeledes ingen betydning, hvilke krav og ønsker du har til din flytning. Movato er dit flyttefirma i Ringe – uanset opgavens omfang og størrelse.

Ringe byskilt

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flytte- og transportopgaver med kundekontakten i centrum

Når du vælger os som dit flyttefirma til din flytteopgave i Ringe, har vi ikke i sinde at skuffe dig. Det er vigtigt for os, at du føler, at der bliver lyttet til dine behov, og at du som kunde oplever at blive behandlet både professionelt og respektfuldt.
Derfor er den personlige kundekontakt en integreret del af Movato. Vi arbejder med udgangspunkt i dine forespørgsler, og vi går ikke, før du er tilfreds. Vi vægter den interne kommunikation højt i forbindelse med flytteopgaver for at kunne sikre dig en så gnidningsfri flytning som muligt. Ikke mindst holder vi løbende forbindelse med dig, så du også altid har det fulde overblik over flytteprocessen. Kundekontakten er altid i centrum, når du benytter Movato som dit lokale flyttefirma i Ringe.

Skal vi være dit flyttefirma i Ringe?

Så kontakt os via kontaktformularen. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på forhånd, hvis du ønsker et overblik over omkostninger samt en tidsudsigt for din flytning.