Flyttefirma Roskilde

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Søger du et flyttefirma i Roskilde med den fornødne viden om byen og ekspertise inden for flytning, der kan foretage netop din flytning? Så er Movato valget, der giver dig en vellykket flytning.

Det kan være en uoverskuelig proces at skulle flytte. Du skal have pakket dit inventar ned, så dit indbo kan flyttes uden problemer. Måske har du skrøbelige arvestykker, der skal passes ekstra godt på, eller tunge møbler, som du ikke selv kan håndtere? Har du ikke selv kræfter eller overskud til at stå for flytningen, vil det være bedst at hente hjælp udefra.

Men det kan være forvirrende at skulle finde rundt i de mange tilbud og svært at gennemskue, hvilket flyttefirma du skal vælge. Selvom der findes forskellige flyttefirmaer i Roskilde og omegn, der kan tilbyde at flytte dine møbler og ejendele, skal du også kunne føle dig tryg ved de flyttefolk, du vælger til opgaven.

Vi er dit flyttefirma i Roskilde

Movato er et professionelt flyttefirma i Roskilde og omegn, der har mere end 15 års erfaring inden for flytning i hele Danmark. Vi lægger vægt på at give en førsteklasses service, og vi løser alle former for flytteopgaver uanset størrelsen. Vores flyttefolk er yderst professionelle og har en effektiv arbejdsgang. De lægger samtidig vægt på den personlige kontakt og omtanke i forhold til flytning af indbo.

Hos Movato går vi op i din tilfredshed som kunde og går til enhver flytning med nænsomhed og respekt over for inventaret. Mangler du kasser til opbevaring og transport af dit indbo, stiller vi også gratis flyttekasser til rådighed under din flytning.

Står du over for en mere omfattende flytning, hvor opgaven kræver planlægning, kan vi hjælpe dig med råd og vejledning. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi står for det hele. Således kan vi sørge for alt fra nedpakning af dit inventar og udpakning i dit nye hjem, ligesom vi kan tilbyde at tage hylder og skabe ned for dig. Vi har værktøj til enhver opgave og står gerne for at demontere og genmontere alt fra hylder og reoler til IT-udstyr og TV.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flyttefirma i Roskilde med sans for detaljer

Når vi får en flytteopgave, arbejder vi hårdt og målrettet på at løse den på bedste vis med fokus på selv de mindste detaljer. Et smil, en hjælpende hånd og en god attitude kan betyde forskellen mellem en god flytteoplevelse og en middelmådig. Vi går højt op i, at du som kunde trygt kan overlade flytningen af dine ejendele i vores erfarne hænder.

Vi tilbyder flytninger med ALT inkluderet og fuld forsikring på dit indbo. Uanset størrelse og vægt sørger vi for, at dine ejendele når sikkert frem. Vi løser også flytteopgaver for virksomheder, ligesom vi har stor erfaring med at flytte specielle materialer som maskiner, arkiver og måleinstrumenter. I vores hænder er du sikret en hurtig, effektiv og sikker flytning. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud, eller få besøg af en af vores flyttekonsulenter for en nærmere gennemgang af din planlagte flytning. 

Vi glæder os til at flytte for dig!