Flyttefirma Svendborg

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er et landsdækkende flyttefirma – og vi elsker at flytte i Svendborg. Vores flyttebiler kører ud til hele Fyn fra vores afdeling i Odense, og vores flinke flyttefolk står klar til at hjælpe dig med alle dine flytteopgaver, når du har behov for et professionelt flyttefirma i Svendborg eller omegn.

Kvalitetsbevidst flyttefirma i Svendborg – med fokus på service og kundekontakt

Movato er ikke bare et flyttefirma, der flytter i Svendborg. Vi er et moderne flytte- og servicefirma – med tryk på service. For hos Movato bestræber vi os på kun at have tilfredse kunder. Helst også med overgåede forventning.
Derfor vægter vi personlig kundebetjening, kvalitet og tryghed højt. Vi ved af erfaring, at det kan være overvældende at flytte. Derfor er professionel rådgivning og koordinering en vigtig del af vores services. Vi planlægger og udfører dine flytteopgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov, ligesom vi også tilbyder at guide dig sikkert igennem hele flytteprocessen.
Vores arbejde handler ikke blot om at flytte et par kasser og nogle møbler – det handler i lige så høj grad om at skabe tryghed for vores kunder. Det indebærer blandt andet, at vi hjælper til med at pakke ned og ud igen, hvis du ønsker det, ligesom vi gerne kommer med rådgivning omkring flyttetips. Det sikrer, at du får en tryg oplevelse, når du vælger os som dit flyttefirma til din flytning til eller fra Svendborg.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flyttefirma til private, erhverv og specialtransport – alt kan flyttes!

Et højt serviceniveau og den personlige kundekontakt er en vigtig del af Movato. I vores øjne handler en flytning dog om mere end at flytte noget fra A til B – vi gør det på vores helt egen måde. Derfor er vi heller ikke blege for at tage os af de mere vanskelige opgaver – uanset om du er en privatperson, der skal have flyttet et gammelt, fint instrument, eller om du er virksomhedsejer og skal have flyttet hele din produktion til nye lokaler.
Når du vælger Movato som dit foretrukne flyttefirma i Svendborg, kan ALT flyttes!

Få et uforpligtende besøg af vores flyttekonsulent

Er du i tvivl om, hvorvidt vi skal være dit flyttefirma i Svendborg eller ej? Så ring eller skriv til os, og bestil et besøg fra vores flyttekonsulent – det er helt gratis og ganske uforpligtende.