Flyttefirma Åbyhøj

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Åbyhøj

Når du skal bruge et flyttefirma i Åbyhøj, er Movato altid klar til at hjælpe dig. Vi er et pålideligt flyttefirma med over 15 års erfaring med privatflytninger og erhvervsflytninger i Åbyhøj og resten af Danmark. Vi kan klare både større og mindre flytteopgaver. Vi har endda også erfaring med flytning af tungt erhvervsinventar. Vores flyttefolk har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at klare din flytning på en hurtig og gnidningsfri måde. Selvom at vi er hurtige til at klare din flytteopgave, betyder det ikke, at vi ikke passer godt på dine ejendele og omgivelserne. Det gør vi naturligvis. Hvis uheldet mod al forventning skulle være ude, er vi naturligvis fuldt forsikrede. Movato er et flyttefirma, der sætter vores kunder og deres flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din flytning

Movato – Et alsidigt flyttefirma i Åbyhøj

Movato er dit fleksible og alsidige flyttefirma i Åbyhøj. Vi kan hjælpe dig med din flytning, hvis du skal have flyttet dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en totalløsning på din flytning. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Du kan også låne flyttekasser af os. Hvis du har brug for at få dit indbo midlertidigt opbevaret, kan vi opbevare det på vores tørre og sikre lager.

Vi tilbyder også totalløsninger, når det kommer til erhvervsflytninger. Vi sørger altid for, at virksomheder oplever så lidt ”nedetid” som muligt. På den måde bliver medarbejderne forstyrret så lidt som muligt i deres arbejde.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – Trygt valg af flyttefirma i Åbyhøj

Movato har mange års erfaring med at stå for flytninger. Derfor ved vi, at det kan være en meget stressende oplevelse, når man skal flytte fra A til B. Det gælder om at finde det helt rigtige flyttefirma. Det skal være et flyttefirma, som man har tillid til, håndterer ens ejendele forsigtigt og med respekt. Når du vælger Movato som dit flyttefirma i Åbyhøj, er du i trygge hænder. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot

Movato er et flyttefirma, hvor dine flyttebehov er i centrum. Vi sørger altid for, at du får en god oplevelse fra første kontakt, til flytningen er vel overstået.

Movato og din flytning i Åbyhøj – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal vælge Movato, når du skal bruge et flyttefirma i Åbyhøj.

  • Med over 15 års erfaring med flytninger er Movato det trygge valg, når du skal bruge et flyttefirma i Åbyhøj.
  • Vores flyttefolk har den rette erfaring og ekspertise til at løse din flytning på en hurtig og effektiv måde.
  • Vi tilbyder både løsninger, hvor vi flytter dit indbo fra A til B og totalløsninger, hvor vi står for at pakning og udpakning af dit indbo, så vel som nedtagning og opsætning af alt fra lamper og hylder til IT-udstyr.