Flyttefirma Egå

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Egå

Leder du efter et erfarent flyttefirma i Egå? Så se her! Movato er et veletableret flyttefirma. Vi har over 15 års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger i Egå og resten af Danmark. Når det kommer til flytninger, er ingen opgave for stor eller for lille for os. Vi kan flytte alt fra sofaborde og elevationssenge til tungt erhvervsinventar. Vores flyttefolk er pålidelige, og de har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at sørge for, at din flytning forløber effektivt og uden problemer. Skulle uheldet imod al forventning være ude, og der kommer skader på dit indbo, er vi naturligvis fuldt forsikrede. Når du er kunde hos os, er dine flyttebehov i centrum. Du kan kontakte os her for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato – dit alsidige flyttefirma i Egå

Movato er dit alsidige flyttefirma i Egå. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med din flytning, når du skal have flyttet dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en totalløsning på din flytning. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Du kan naturligvis altid låne flyttekasser af os – også hvis du selv står for pakningen af dit indbo. Hvis du skal bruge et sted, hvor dit indbo kan blive opbevaret, kan vi klare det på vores tørre og
sikre lager.

Hvis du skal bruge hjælp til en erhvervsflytning, tilbyder vi også totalløsninger, hvor dit firma og dets ansatte oplever så lidt ”nedetid” som muligt.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato er det trygge valg af flyttefirma i Egå

Det kan være en enormt stressende oplevelse at skulle flytte. Der er mange ting, som man skal holde styr på. Derudover gælder det om at finde et flyttefirma, man har tillid til vil behandle ens ting ordentligt. Når du vælger Movato til at løse din flytteopgave, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder. Derfor arbejder vi altid aktivt på, at du får en god oplevelse fra første kontakt til flytningen er veloverstået. Vi er også medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan finde anmeldelser af vores service på TrustPilot

Movato er et flyttefirma, der sætter pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi indgår gerne i dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den frem til helt rigtige løsning på dine flyttebehov. Vi er altid et sikkert valg, når du skal bruge et flyttefirma i Egå.

Movato og flytninger i Egå – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du altid skal bruge Movato som dit flyttefirma i Egå.

•        Movato er et veletableret
flyttefirma med over 15 års erfaring med både privatflytninger og
erhvervsflytninger i hele Danmark.

•        Vi flytter ikke bare dit indbo fra A til B. Vi tilbyder
også totalløsninger, hvor vi står for pakning og udpakning af dit indbo og
nedtagning og opsætning af alt fra lamper til IT-udstyr.

•        Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening og
det er blandt andet derfor, at Movato er et trygt valg.