Flyttefirma Højbjerg

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Højbjerg

Skal du bruge et veletableret flyttefirma i Højbjerg? Så er Movato altid klar til at hjælpe. Vi har over 15 års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger  i Højbjerg og resten af Danmark. Vores pålidelige og effektive flyttefolk sørger for, at du får en gnidningsfri flytteoplevelse. Hvis uheldet imod al forventning skulle være ude, og der sker skade på dit indbo eller omgivelserne, er vi naturligvis fuldt forsikrede.

Da vi både klarer privatflytninger og erhvervsflytninger, er ingen flytteopgave for stor eller for lille for Movato. Vi kan flytte alt fra borde og elevationssenge til tungt erhvervsinventar. Så kontakt os her i dag  for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato er din alsidige flyttepartner i Højbjerg

Movato er dit alsidige flyttefirma i Højbjerg. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvis du vil have flyttet dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du er interesseret i en totalløsning. Hvad en totalløsning inkluderer, kommer an på dine behov. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Hvis du har behov for flyttekasser, kan du låne dem af os – også selvom du selv står for pakningen af dit indbo. Vi har et tørt og sikkert lager, hvis du har brug for at få opbevaret dit indbo midlertidigt.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – det trygge valg af flyttefirma i Højbjerg

Det kan godt være en meget stressende oplevelse, når man skal flytte. Der kan være mange ting, man skal holde styr på. Det gælder om at finde et flyttefirma, som man har tillid til vil behandle ens ting ordentligt og med respekt. Når du hyrer Movato som dit flyttefirma i Højbjerg, er du i trygge hænder. Ud over at være et veletableret flyttefirma, med over 15 års erfaring med flytninger, er vi medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Det giver dig som kunde et ekstra lags tryghed. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot

Hos Movato elsker vi glade kunder. Derfor arbejder vi altid aktivt på, at vores kunder har en god oplevelse fra første kontakt til flytningen er vel overstået.

Movato og flytninger i Højbjerg – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge Movato som dit flyttefirma i Højbjerg.

•        Movato er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring i branchen.

•        Vi hjælper gerne med både privatflytninger og erhvervsflytninger i Højbjerg og omegn.

•        Vi kan både stå for pakningen og udpakningen af dit indbo så vel som nedtagning og opsætning af alt fra lamper og hylder til IT-udstyr.