Flyttefirma Risskov

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Risskov

Når du skal bruge et erfarent flyttefirma i Risskov, er Movato altid klar til at hjælpe. Vi har stået for privatflytninger og erhvervsflytninger i Risskov og resten af Danmark i over 15 år. Vi kan løse både større og mindre flytteopgaver, og vi har faktisk også stor erfaring med at flytte tungt erhvervsinventar. Vores flyttefolk er pålidelige og sørger altid for, at din flytning kommer til at forløbe gnidningsfrit og effektivt. Hvis uheldet imod al forventning skulle være ude, og der skulle ske skader på dit indbo, er vi naturligvis forsikrede.

Når du hyrer Movato som dit flyttefirma i Risskov, er du og dine flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato – dit alsidige flyttefirma i Risskov

Movato er et alsidigt flyttefirma i Risskov. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal bruge et flyttefirma, der kan flytte dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du er mere interesseret i en totalløsning på din flytning. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Du kan låne flyttekasser af os, også hvis du selv står for pakningen af dit indbo. Hvis du har behov for, at dine ting bliver opbevaret midlertidigt, kan vi opbevare dem på vores tørre og sikre lager.

Vi tilbyder også totalløsninger, når det kommer til erhvervsflytninger. Vi sørger altid for, at firmaets – og dermed også
medarbejdernes – nedetid bliver holdt på et minimum.  

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – det trygge valg af flyttefirma i Risskov

Det kan være en enormt stressende oplevelse, når man skal flytte. Derfor er det vigtigt, at man vælger det helt rigtige flyttefirma til opgaven. Man skal have tillid til, at flyttefirmaet passer på ens ting og at de bliver behandlet med respekt. Når du er kunde hos Movato, er du i trygge hænder. Vi arbejder altid aktivt på, at du får en god oplevelse fra første kontakt til flytningen er overstået. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket giver dig et ekstra lag tryghed. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot

Hos Movato sætter vi pålidelighed og tryghed i højsæde. Vi lytter altid til dine behov, og vi overholder naturligvis alle aftaler. Derfor er vi det trygge valg, når du skal bruge et flyttefirma i Risskov.

Movato og flytning i Risskov – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du altid skal bruge Movato som dit flyttefirma i Risskov.

•        Med over 15 års erfaring med både erhvervsflytninger og privatflytninger, er vi det trygge valg af flyttefirma i Risskov.

•        Vi tilbyder både løsninger, hvor vi flytter dit indbo fra A til B, og totalløsninger, hvor vi står for pakning og udpakning og nedtagning og opsætning af hylder, lamper og så videre.

•        Ingen flytteopgave er for stor eller for lille for os, så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.