Flyttefirma Viby J

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er dit flyttefirma i Viby J

Når du skal bruge et flyttefirma i Viby J, er Movato altid klar til at hjælpe. Vi er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger i Viby J og resten af Danmark. Vores pålidelige flyttefolk har den rette erfaring og ekspertise til at sørge for, at din flytning kommer til at forløbe effektivt og gnidningsfrit. Selvom at vi er effektive, betyder det ikke, at vi ikke passer godt på dine ting – for det gør vi naturligvis. Hvis uheldet imod al forventning skulle være ude, er vi naturligvis fuldt forsikrede.

For Movato er ingen flytning for stor eller for lille. Vi kan flytte alt fra sofaer og elevationssenge til tungt erhvervsinventarKontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato er et alsidigt flyttefirma i Viby J

Movato er et alsidigt flyttefirma i Viby J. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, når du skal bruge et flyttefirma til at flytte dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du er mere interesseret i en totalløsning på din flytning. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Du er velkommen til at låne flyttekasser af os, også hvis du selv står for pakningen og udpakningen. Skulle du have behov for at opbevare dit indbo midlertidigt, kan vi opbevare det på vores tørre og sikre lager.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – det trygge valg af flyttefirma i Viby (Jylland)

Det kan hurtigt blive en meget stressende oplevelse, når man skal flytte hele ens indbo fra A til B. Man skal finde et flyttefirma i Viby J, som man har tillid til, og som vil behandle ens ting ordentligt og med respekt. Når du er kunde hos Movato, er du i trygge hænder. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Det giver dig som kunde et ekstra lag tryghed, da vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot.

Hos Movato arbejder vi altid aktivt på, at vores kunder har en god oplevelse fra første kontakt til, at flytningen er vel overstået. Vi elsker glade kunder, derfor er dine flyttebehov altid i centrum.

Movato og flytninger i Viby (Jylland) – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at Movato er det bedste valg, når du skal bruge et flyttefirma i Viby (Jylland).

•        Movato er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med både privat – og erhvervsflytninger.

•      Vores pålidelige og effektive flyttefolk sørger for, at din flytning kommer til at foregå gnidningsfrit.

•        Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi står for pakning og udpakning af dit indbo så vel som nedtagning og opsætning af alt fra hylder og lamper til IT-udstyr.