Transport, opbevaring og montering
Køkkenlevering og køkkenopbevaring

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er meget mere end et flyttefirma – vi tilbyder nemlig også både opbevaring og specialtransport. Så har du som entreprenør eller producent behov for køkkenlevering, køkkenopbevaring eller måske en køkkenflytning, kan vi sagtens hjælpe dig med at få det klaret – naturligvis udført med samme sans for personlig kontakt, høj kvalitet og service som i forbindelse med vores flytninger. Og vores dygtige montører kan også hjælpe med at montere køkkenet.

Køkkenlevering

Er du køkkenproducent og har brug for, at der er nogle andre, der kan stå for transport og levering af de nye køkkener? Hos Movato kan vi være behjælpelige med levering af køkkener, ligesom vi kan stå for en køkkenflytning. Uanset om du har behov for, at vi tager os af leveringen af et enkelt køkken til privatpersoner eller en større leverance til byggeprojekter. Vi kan også assistere vognmænd i deres køkkenlevering, så leverancen ikke forsinkes som følge af overholdelse af køre- og hviletidsreglerne.

Drejer det sig om en større levering eller flytning, har vi et hold, der er særligt specialiseret i tunge løft, og som med møbelhejs kan varetage tunge og mere komplekse løfteopgaver.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Køkkenopbevaring

Vi har vores eget lagerhotel med beliggenhed flere steder i landet, hvor det er muligt at leje opbevaringsplads til brug for både store og små genstande og møbler – og det er altså også muligt at få køkkenopbevaring hos os. Lagerhotellet har døgnåbent, og der er derfor fleksible adgangsforhold ved både levering til og afhentning fra lageret.

Ønsker du et tilbud på køkkentransport, køkkenlevering eller køkkenopbevaring?

Transport og levering af køkkener er bare nogle af de ydelser, vi tilbyder inden for specialtransport. Vi har også erfaring med transport og flytning af andet tungt materiel, som vi desuden kan hjælpe med både at montere og demontere.

Vi er desuden et flyttefirma, der er vant til at betjene privatkunder, så dine kunder vil blive glade for at møde vores dygtige medarbejdere.

Du kan altid bestille et tilbud online eller kontakte os hos Movato på telefon 69 90 23 23 for at høre mere om muligheden for køkkenlevering, køkkenopbevaring, køkkenflytning eller et helt fjerde alternativ af vores ydelser – sammen finder vi den løsning, der passer til dig.