Tømning af konkursbo

Professionel og respektfuld tømning, flytning og evt. opbevaring af konkursbo.
Vi løser alle opgaver i forbindelse med konkursboservice.

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Professionel rydning af konkursbo

Står du med ansvaret for et konkursbo, der skal nedtages, flyttes og/eller opbevares? 

Movato har stor erfaring med rydning af konkursbo, og kan hjælpe med hele eller dele af processen. Vi gør det nemt for dig ved at stå for alle de praktiske opgaver i forbindelsen med tømningen af konkursboet. Vi klarer alt fra demontering af møbler til nedtagning af varer fra reoler og lagre, så du kan fokusere på at klare de andre dele af processen. Når konkursboet er tømt og pakket hjælper vi også gerne med flytningen til egne lagre eller anden adresse. Du kan trygt vælge vores lagre til opbevaring af inventaret, da de er både opvarmede og med alarm og overvågning. 

Når du vælger Movato til at bistå dig i afviklingen af et konkursbo, kan vi hjælpe med:

  • Demontering af møbler
  • Nedtagning og pakning af varer fra reoler og lagre
  • Transport af inventar til egne lagre eller anden adresse
  • Opbevaring i egne lagre
  • Andre opgaver ift. konkursbo-service efter behov 

Der er sjældent to ens opgaver, når det kommer til konkursbo. Derfor skræddersyr vi altid løsningen efter dine behov. Og du får selvfølgelig et tilbud, inden arbejdet sættes i gang, så der ikke venter ubehagelige overraskelser. Indtast dine oplysninger og beskriv dit behov nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hos Movato ved vi, at der kan være mange ting på spil i forbindelse med afvikling af konkursbo. Med udgangspunkt i mange års erfaring med rydning af konkursbo og fokus på at yde den bedste konkursbo-service, går vi altid professionelt og respektfuldt til opgaven. Og når processen skal gå hurtigt, sørger vi for at skabe overblikket og sikre en effektiv tømning af konkursboet. 

Vi løser alle typer opgaver, når konkursboet skal tømmes. Og ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kan hjælpe med alt fra tømning af det lille kontor til store lagre eller produktionsanlæg. Når vi hjælper med tømning af konkursbo – eller enhver anden opgave – er din tilfredshed det vigtigste for os. Derfor går vores medarbejdere først hjem, når du er tilfreds med opgaven. Og derfor sørger vores medarbejdere for at behandle inventaret med respekt, så du kan være helt tryg ved at vælge os som din samarbejdspartner.

Om Movato

Movato har mere end 15 års erfaring og løser flytteopgaver i hele Danmark. Alle vores opgaver er fuldt forsikrede. Læs mere om os her.

Kontakt

Jacob Vestergaard

Bestyrelsesformand og partner

Skal vi hjælpe med tømning og service af konkursbo?

Indtast dine oplysninger herunder, og beskriv opgaven, så kontakter jeg dig hurtigst muligt!

Beskyttet af Google reCAPTCHA