Opbevaring Roskilde

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Søger du sikker og nem opbevaring af dine ting ? Så ring til Movato. Vi kan opbevare det meste, og vi sørger gerne for transport mellem dig og vores lagerhotel i Roskilde – uanset om du har noget, der skal under opbevaring i Roskilde, Ringsted, Køge eller et helt fjerde sted på Sjælland.

Sikker transport og opmagasinering nær Roskilde

Movato er et landsdækkende flyttefirma i Køge, som har specialiseret sig i flytning for private og virksomheder, transport af tungt og skrøbeligt gods samt opbevaring for kunder i Roskilde og det øvrige Sjælland. Igennem mere end 15 år i branchen har vi opbygget stor knowhow, og vi kan i dag varetage alle former for flytteopgaver.

Vi kan klare alle dele af din flytteproces – afmontering, nedpakning, udpakning og demontering – alt, der er nødvendigt, for at din flytning forløber uproblematisk. Og dine værdigenstande bliver naturligvis behandlet med den største forsigtighed og omhu. Det gør sig først og fremmest gældende i forbindelse med transport og flytning – men også når vi står for opbevaring på vores lager i Køge ikke langt fra Roskilde.

Hos Movato er du som kunde i centrum – uanset om du skal bruge en hurtig og effektiv flytning eller mangler plads til opbevaring nær Roskilde eller et helt andet sted på Sjælland. Vi arbejder på højtryk for, at dine flytte- og opbevaringsopgaver bliver varetaget med succes, og vores stab af erfarne flyttemænd har udstyr og viden til at flytte alt fra dine potteplanter til dit flygel.

Få tilbud på opbevaring

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Vi overholder vores aftaler – med et smil på læben

Movato er din professionelle flyttepartner, og vi sætter personlig kontakt, kvalitet og service i højsædet. Det indebærer, at vi udfører opgaverne til den aftalte tid og pris, og at vores medarbejdere besidder et indgroet servicegen, som kommer dig til gode, når der skal tages hånd om dine flytte- eller opbevaringsopgaver i Roskilde og omegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Movato er ingen opgave for stor eller for lille, og vi er behjælpelige uanset omfanget af dine flytteopgaver. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig godt i gang med din flytning. Kontakt os i dag, så sender vi en flyttekonsulent for et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis du vil høre mere om muligheden for at få ekstra lagerplads til opmagasinering og opbevaring på vores lagerhotel nær Roskilde, er du velkommen til at ringe på 50 29 09 82 og fortælle vores erfarne lagerkonsulenter om dine ønsker.