Opbevaring Sjælland

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato er et moderne flyttefirma i Køge med mere end 15 års erfaring med flytning og opbevaring på Sjælland. Vi udfører alle former for flytteopgaver for såvel private som erhvervsdrivende kunder – altid med serviceniveauet i top og en naturlig forståelse for, hvor værdifuldt dit indbo er for dig.

Alle opgaver bliver udført effektivt, omhyggeligt og professionelt – uanset om du har behov for flytning, specialtransport eller opbevaring på vores lagerhotel på Sjælland. Med Movato på opgaven er du altid garanteret en professionel håndtering, når du har brug for transport eller opmagasinering på Sjælland, og vores stab af motiverede og dygtige medarbejdere står klar til at give dig en personlig betjening af bedste kvalitet.

Flytning til tiden og tryg opmagasinering på Sjælland

Vi har stor forståelse for, at en flytning kan være stressende og svær at overskue. Derfor tilbyder vi gerne at stå for alt fra nedpakning til udpakning. Vi sørger ganske enkelt for alt, der kan hjælpe dig til en gnidningsfri flytning uden problemer – og selvfølgelig klarer vi det til tiden.

Hvis du har brug for lidt ekstra plads i forbindelse med en flytning, eller hvis din virksomhed selv er løbet tør for opmagasineringsplads, er vi også gerne behjælpelige med sikker opbevaring på vores lagerhotel på Sjælland.

Vi kan opmagasinere såvel stort som småt i både korte og længere perioder i aflåste opbevaringsrum på vores eget lagerhotel på Sjælland. Når du har behov for opbevaring på Sjælland, har vi lagerpladsen. Hos Movato passer vi på dine ting, og du kan trygt overlade dine værdier og dit indbo i vores hænder, hvis du søger ekstra opmagasineringsplads på Sjælland.

Få tilbud på opbevaring

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Ring og få et tilbud på opbevaring på Sjælland

Kontakt os på 50 29 09 82, og tag en snak med en af vores lagerkonsulenter, hvis du mangler plads til opbevaring på Sjælland. Vi hører også gerne fra dig, hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på andre af vores ydelser.

Vi tilbyder lån af flyttekasser, og vi har specialudstyr til flytning af selv det meste vanskelige og tunge gods. Og vi sender gerne en flyttekonsulent ud til dig, som kan give et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning. Hos Movato vil vi ganske enkelt være din foretrukne flyttepartner, og derfor garanterer vi den bedste service, når du har brug for tryg flytning eller opbevaring på vores lagerhotel på Sjælland.

Lad os gøre din næste flytning til en god oplevelse.