Opbevaring Nordsjælland

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Skal du flytte? Og mangler du plads til opbevaring af havemøbler, arvestykker, skiudstyr eller andre ejendele i en periode? Så kan vi hos Movato løse dine udfordringer med opbevaring af ejendele i forbindelse med forskudt udflytning og overtagelse.

Både privatpersoner og virksomheder har mulighed for at benytte sig af vores opbevaring nær Nordsjælland, og vi har forskellige opbevaringsløsninger alt efter behov.

Tid og sted

I en flyttesituation er det ikke altid til at vide, hvor længe der er behov for midlertidig opbevaring. Af denne grund tilbyder vi opbevaring nær Nordsjælland i både kortere og længere perioder, så du ikke behøver at bekymre om, at tiden er imod dig.

Vores lagerpriser er pr. måned, og det står dig frit for, hvor mange måneder du ønsker at opbevare dine ting hos os. Priserne er gode!

Vores lager er beliggende i Køge på Østsjælland, og bor du i Nordsjælland er afstanden således overkommelig. Vi tilbyder opbevaring ikke langt fra Nordsjælland på alt fra 1 til 700 m3, og således finder vi let plads til alle dine ting.

Få tilbud på opbevaring

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Vores faciliteter

Når du vælger opbevaring hos os, sørger vi for at passe godt på dine ejendele. På vores lagerhotel kan du vælge at få dit eget aflåste lagerhotel med nøgle, hvilket er velegnet til opbevaring af flyttekasser, møbler og personlige ejendele, eller løs opbevaring på pallepladser. Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til opbevaring af dine ting, tilbyder vi at skræddersy en løsning til dig.

Vores faciliteter er kendetegnet ved at være tørre, opvarmede, ventilerede og sikrede, og dette giver dig optimal opbevaring af dine ting tæt på Nordsjælland.

Når du henter de ting, du har haft til opbevaring på vores lagerhotel nær Nordsjælland hos os, kan du med andre ord forvente, at tingene er, som da du afleverede dem hos os.

Vil du have opbevaring af dine ejendele i Nordsjælland?

Mange har allerede valgt at benytte sig af muligheden for opbevaring hos os, og hvis du kunne tænke dig at gøre det samme, er du velkommen til at kontakte vores lagerkonsulent. Så kan I sammen finde og aftale den rette opbevaringsløsning for dig – uanset om det drejer sig om virksomhed eller private ejendele.

Vores lager med opbevaring har åbent alle hverdage fra klokken 8-16, og i weekenden tilbyder vi at åbne efter aftale. Således har du let adgang til dine opbevarede ting, og du kan vide dig sikker på, at de er i gode hænder hos os.