Opbevaring København

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Har du brug for at opbevare værdigenstande, møbler eller andre private ejendele i en kortere eller længere periode? Movato tilbyder sikker opmagasinering for kunder i København og på resten af Sjælland. Vores self-storage lagerhotel er overvåget og aflåst, og vi har plads til både stort og småt, ligesom vi opbevarer dine ting i både kortere og længere tid.

Lagerhotellet har adresse i Køge, men i kraft af vores høje serviceniveau, er vi blandt de foretrukne lagre til opmagasinering for kunder i København og omegn. Vi hører selvfølgelig også fra dig, hvis du ønsker tryg og sikker opbevaring af dine genstande og værdier. Vi tilbyder opmagasinering for private og erhverv og sammensætter gerne en unik løsning, der passer til dine eller din virksomheds behov.

Opmagasinering ved København – vi har 15 års erfaring

Movato er et professionelt flytte- og transportfirma med mere end 15 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi håndteret en bred vifte af flytteopgaver, og vi har ligeledes erfaring inden for alt fra erhvervs- og privatflytning, over specialtransport til opbevaring.

Vores store knowhow og omhyggelige håndtering af alle typer af opgaver er din garanti for en tryg og tillidsvækkende behandling, når du har behov for flytning eller opmagasinering ved København. Vi tilbyder afhentning på hele Sjælland og står også gerne for nedpakning af dine private ejendele. Hvis du har særligt skrøbelige genstande eller tungt materiel, du ønsker opbevaret, håndterer vi naturligvis disse med den største omhu. Og hvis du mangler flyttekasser, kan vi også hjælpe dig med det.

Få tilbud på opbevaring

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Sikker og forsikret opbevaring af stort og småt

På vores lager i Køge er dine ting i de bedste hænder. Lageret er tørt og aflåst, og vi er fuldt forsikrede, så du ikke behøver at bekymre dig, når du vælger CT Flyt & Service som din samarbejdspartner til opmagasinering ved København.

Vi kan garantere en sikker opbevaring af alt fra indbo til paller og autoudstyr – vi vægter alle opgaver lige højt. For os har det ingen betydning, om vi skal opbevare et par flyttekasser eller større parti paller. Vi tilbyder lagerplads spændende fra 1 til 700 m3, og vi kan ligeledes tilbyde opmagasinering for alle kunder i og omkring København.

Kontakt os og få et tilbud

Du er velkommen til at bestille et online tilbud eller at kontakte vores lagerkonsulenter, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opmagasinering ved København. Vi sammensætter gerne en løsning, der imødekommer dine behov for transport og sikker opbevaring.