Opmagasinering Sjælland

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Har du behov for sikker opmagasinering på Sjælland? Movato tilbyder opbevaring af både stort og småt i aflåste lokaler i Køge. Vi har mere end 15 års erfaring med flytning og transport og sørger for en sikker og professionel håndtering af dine værdier. Vi kan opbevare alt fra enkelte flyttekasser for private til tungt materiel for virksomheder – ingen opgaver er for store eller for små, når vores kunder ønsker opmagasinering på Sjælland.

Tryg opmagasinering på Sjælland for private og erhverv

Movatos lagerlokaler er beliggende i Køge, men vi tilbyder opbevaring og opmagasinering for kunder på hele Sjælland. Vores erfarne flyttemænd kommer gerne forbi dit hjem eller din virksomhed og henter dine genstande. Vi er også gerne behjælpelige med nedpakning og efterfølgende udpakning, ligesom vi naturligvis håndterer dine genstande med den største omhu. Hos Movato er dine ønsker i centrum, og vi behandler dine værdier med samme respekt, som var de vores egne.

Vi har lagerplads spændende fra 1 til 700 m3, og vi tilbyder opbevaring af alt fra indbo, over paller til andre pladskrævende genstande. Ingen opgaver for små, for store eller for komplicerede, og både private og erhvervsdrivende kunder er sikret det samme høje serviceniveau, når de vælger Movato som deres foretrukne partner inden for opmagasinering på Sjælland.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Transport og opbevaring med et smil på læben

Selvfølgelig har vi grundigheden og den sikre håndtering i højsædet, når vi tilbyder opmagasinering for vores kunder på Sjælland.

Men hos Movato vægter vi den ærlige dialog og den gode kundepleje mindst lige så højt. Opbevaring og flytning er en tillidssag, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder føler, at de modtager en personlig og venlig behandling, når de kontakter os med behov for professionel opmagasinering på Sjælland. Derfor giver vi os altid god tid til at lytte til dine behov og forespørgsler, ligesom vi naturligvis udfører dine opgaver med et smil på læben.

Få et uforpligtende tilbud på opmagasinering på Sjælland

Vil du høre mere om muligheden for opbevaring af dine værdier? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på opmagasinering på Sjælland? Så bestil et online tilbud, eller ring til os og tag en snak med vores lagerkonsulenter. Vi skræddersyr gerne et tilbud, der matcher dine behov, og vi passer naturligvis godt på dine ting, så du ikke behøver at bekymre dig, når vi sørger for opmagasinering i vores sjællandske lagerhotel.