Privatflytning i København

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato står gerne for din privatflytning i København

Står du overfor en privatflytning i København? Så er Movato altid klar til at hjælpe. Vi er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med privatflytninger i København og omegn. For os er ingen flytning for stor eller for lille. Vores professionelle og erfarne flyttefolk sørger for, at din flytning kommer til at foregå på en effektiv og gnidningsfri måde. Når vi står for din flytning, passer vi naturligvis godt på dine ting og omgivelserne. Vi er dog fuldt forsikrede, hvis der skulle ske nogle uheld. Når du vælger Movato, til din privatflytning i København, er dine flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato tilbyder totalløsninger på din privatflytning i København

Movato er et alsidigt flyttefirma, også når det gælder din privatflytning i København. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvis du skal have flyttet dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du er mere interesseret i en totalløsning på din flytning. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Hvis du mangler flyttekasser, kan du låne flyttekasser af os. Det gælder naturligvis også, når du selv står for pakningen af dit indbo. Skulle du have behov for at midlertidigt opbevare dit indbo, kan vi opbevare det på vores tørre og sikre lager i Køge. Movato er et flyttefirma, hvor vi kan skræddersy vores flyttetilbud til dig, så det passer til dine flyttebehov.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – et trygt valg af flyttefirma til din privatflytning i København

Det kan godt være en stressende oplevelse at skulle flytte. Man skal holde styr på mange forskellige detaljer. Derudover skal man finde et flyttefirma, som man er tryg ved. Når Movato står for din privatflytning i København, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder. Derfor arbejder vi altid på at yde en god service, så du som kunde hos os får en god oplevelse fra første kontakt til flytningen er vel overstået. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan finde kundetestimonials fra tidligere kunder her. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot.

Movato og privatflytning i København – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til hvorfor, Movato skal stå for din privatflytning i København.

•         Movato er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med privatflytninger i København og omegn.

•         Vores professionelle og effektive flyttefolk har den helt rette erfaring og ekspertise til at klare din flytning på en hurtig og gnidningsfri måde.

•         Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.