Privatflytning på Fyn

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Movato står gerne for din privatflytning på Fyn

Søger du et flyttefirma, som kan varetage din privatflytning på Fyn? Så er Movato det oplagte valg. Vi har over 15 års erfaring som flyttefirma. Vi har gennem årene udført en bred vifte af opgaver for både private og erhverv – lige fra pakning og udpakning til flytning og opbevaring af møbler.

Hos os er ingen opgaver for små eller for store. Derfor hører vi selvfølgelig også fra dig, uanset hvilke flytteopgaver du måtte have. Når du skal bruge et flyttefirma til en privatflytning på Fyn, er Movato klar til at hjælpe dig – til den aftalte tid. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato klarer din privatflytning på Fyn med fokus på kvalitet og service

Movato holder til flere steder på Fyn og i Odense, så du får også et lokalt flyttefirma, når du vælger os.

Vi arbejder benhårdt og målrettet for, at dine flytteopgaver bliver en succes. Vi går ikke hjem, før du er tilfreds. Vi ved, at en flytning kan være overvældende og uoverskuelig. Det er ligeledes en tillidssag at overlade ansvaret til andre. Derfor tilbyder vi fuld forsikring og garanti for, at dine opgaver kommer i mål, når du vælger os som dit foretrukne flyttefirma på Fyn. Et samarbejde med Movato en en tryg og serviceorienteret oplevelse. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, og du kan finde gode anmeldelser af vores service på TrustPilot.

Vi er kort sagt en virksomhed, som vægter kvalitet, service og den personlige kontakt med kunderne højt. Din privatflytning på Fyn er i de bedste hænder, når du overlader ansvaret til os.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Flytning til ethvert behov

Når vi siger, at alt kan flyttes, mener vi det, og vi kan ligeledes håndtere opgaver af enhver karakter. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Nedtagning og opsætning
  • Pakning og udpakning
  • Privatflytning
  • Erhvervsflytning
  • Flyttekasser og flyttetilbehør

Vi er også gerne behjælpelige med specialtransport og flytning af skrøbelige genstande som klaverer og flygler. Vi har udstyr, erfaring og mandskab til at udføre selv de mest komplicerede opgaver. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du har behov for et flyttefirma, der kan stå for din privatflytning på Fyn.

Ring til os eller send en besked via kontaktformularen, hvis du ønsker et professionelt samarbejde med et seriøst flyttefirma, der kan stå for din privatflytning på Fyn.

Vores nærområder på Fyn