Privatflytning på Sjælland

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Sofa eller stue, garderobe eller garage, lette ejendele eller tunge ejendele. Ingen flytteopgave er hverken for lille eller for stor for os, og dette gør os til den oplagte samarbejdspartner for dig, som står over for en privatflytning på Sjælland i den nærmeste fremtid.

Vi har lang erfaring med flytning af ejendele fra A til B, og vi løser enhver flytteopgave på både effektiv og professionel vis. Vi står klar til at hjælpe alle med privatflytning på Sjælland!

Komplet privatflytning på Sjælland

At flytte er ikke bare at transportere flyttekasser og møbler fra ét sted til et andet. At flytte indebærer også at tage alle ejendele ned og pakke det i kasser på en måde, så der kan være så meget i hver flyttekasse som muligt. Når tingene er kommet frem til det nye sted, venter næste opgave: Tingene skal pakkes ud og sættes op, så dagligdagen hurtigt kan indfinde sig.

Med speciale i såvel ned- og udpakning som nedtagning og opsætning tilbyder vi komplet privatflytning på Sjælland. Vi sørger for, at du får den hjælp, du har brug for til alle aspekter af flytningen. Vi efterlader dig således ikke alene blandt massevis af uåbnede flyttekasser. I stedet hjælper vi dig både før, under og efter transporten af dine ting – dette er den sikre vej til en god start i dit nye hjem.

Det er naturligvis op til dig at vælge, hvor mange af vores services, du ønsker at benytte dig af. Du kan frit vælge blot at få vores hjælp til transport af dine ejendele, men vi har erfaring med, at komplet privatflytning på Sjælland er en populær flytteløsning.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Gratis udlån af flytteudstyr til privatflytninger

De færreste mennesker flytter ofte. Af denne grund er det også sjældent at flyttekasser kommer i brug, og vi har forståelse for, hvor irriterende det kan være at bruge penge på flytteudstyr.

Derfor har vi den perfekte løsning til dig: Lån flyttekasser, papgarderober og andre pakkesystemer af os! Dette bidrager til at gøre din privatflytning på Sjælland både let og billig, og med vores hjælp til pakning i kasser, sparer du dig selv for det hårde pakkearbejde.

Skal vi stå for din privatflytning på Sjælland?

Hvis du kan se fordelene i at benytte os til at klare din privatflytning på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os allerede i dagFra vores hovedsæde i Køge kører vi glædeligt ud og sørger for, at din flytning forløber efter planen.

Hvis du har spørgsmål til håndteringen af konkrete ejendele, eller ønsker at høre mere om vores komplette flytteløsning, hører vi ligeledes gerne fra dig – vi ønsker at sikre et godt og trygt samarbejde.