Referencer

Offentlige

VIA University College, Horsens

Se filmen, og hør hvordan vi sikkert og effektivt hjalp VIA University College med flytningen af deres campus i Horsens på 40.000 kvm.

Minimal nedetid

Forsikring

Effektivt og nemt

Movato er leverandør til Statens Rammeaftale på flytteydelser i 2020-23

I vores udbudsaftale med Moderniseringsstyrelsen, udfører vi flytteopgaver for flere statslige Institutioner, Styrelser og Ministerier. Det er muligt for en række andre offentlige instanser og uddannelsessteder at benytte sig af aftalen. Send gerne en forespørgsel på vores kontaktformular, og hør om I kan benytte aftalen.

Movatos flytteydelser er på følgende delaftaler: Delaftale 1. Fyn & Jylland. Delaftale 2. Sjælland og Bornholm. Delaftale 3. Hovedstaden og Nordsjælland.

I vores aftale med Moderniseringsstyrelsen kan vi hjælpe hele eller dele af flytningen, transport, montage og opbevaring. Vi tilbyder, at vi i dagene efter kan blive og hjælpe med mere af det praktiske arbejde, såsom samling af møbler, opsætning af lamper, malerier eller andre opgaver.

Det har vi haft så stor succes med, at vi nu dækker både København, Sjælland, Fyn og Jylland. Og her er vores nærhed vigtig i flere betydninger. Tæt på kunderne handler om at bruge tiden effektivt; men også om at skabe en tillid i relationen, hvor man f.eks. altid har en ansvarlig kontaktperson, der kan kontaktes 24/7.

Hos Movato ved vi, at vores evne til at kombinere effektivitet og disciplin med energi og godt humør giver vores kunder de bedste løsninger – og os selv den bedste arbejdsplads. Og derfor bruger nogle af landets største virksomheder os også til deres erhvervsflytning.

For vi er Movato, og vi flytter hele Danmark.

Offentlige virksomheder, vi har hjulpet

Min oplevelse med Movato har været rigtig god. Jeg synes, at Movato er rigtig gode til at koordinere deres arbejde. Og så har de også en serviceafdeling, som jeg synes, gør det rigtig godt.
Henrik Brøndum Andersen
Driftskoordinator, VIA University College

Tips og tricks

Alt efter dit behov og dine ønsker, så aftaler vi, om vi skal stå for alle processerne i flytningen, eller om du selv vil være medvirkende i nogle af tingene. De ting, som vi finder frem til, at du evt. helst selv vil stå for, hjælper vi dig selvfølgelig med. Fx har vi et udvalg af ”Tips og tricks”-videoer ifm. nedpakning, hvis du selv vil hjælpe med nedpakning. 

Hvordan folder man en flyttekasse?

Se hvordan man folder en flyttekasse

Hvordan pakker man computerskærme ned?

Se hvordan man bedst pakker computerskærme ned

Mike Ankersen Zernichow
Mike Ankersen Zernichow

Direktør og partner

Jacob Vestergaard
Jacob Vestergaard

Bestyrelsesformand og partner

Nicky Allan Ludvigsen
Nicky Ludvigsen

Partner

Start din flytning her​

Hvis du kontakter os nu, så lover vi, at det bliver den sværeste del i din flytning. Til gengæld kan du kontakte os på lige nøjagtig den måde, som du foretrækker. Du kan: 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din flytning!

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Afdelinger

Sjælland

Movato ApS
Tigervej 14-16
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Jylland

Movato ApS
Rosbjergvej 54V
8220 Brabrand

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Fyn

Movato ApS
Fiskeløkken 4
5330 Munkebo

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Fredericia

Movato ApS
Nørrebrogade 135
7000 Fredericia

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Odense

Movato ApS
Cikorievej 20
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995