Referencer

Privatflytning

Efter tusindvis af flytninger gør vi os stadig umage

Hver dag hjælper vi private med at flytte deres hjem og uvurderlige ejendele. Og vi lover dig, at vi gør os umage. Derfor scorer vi topkarakterer på bl.a. Trustpilot

Flytning til tiden

Forsikring

Effektivt og nemt

Hos Movato hjælper vi danske husstande med at skabe succesfulde forandringer

Siden vores start i 2005 har vi arbejdet for at fjerne friktion i måden, vi danskere flytter os på. Vi ved, at der som regel er gået et stort forarbejde med beslutningen – så flytningen skal bare overstås så ubesværet, hurtigt og sikkert som muligt.

Vi er en hjælp til hele eller dele af flytningen – fra nedpakning til udpakning og opbevaring. Og vi tilbyder, at vi i dagene efter kan blive og hjælpe med mere af det praktiske arbejde.

Samtidigt møder vi kunderne i øjenhøjde med konkurrencedygtige priser, fordi vi automatiserer vores arbejdsgange og bruger tiden, hvor vi skaber mest værdi for kunderne. Du skal nemlig opleve den bedste kunderejse fra første kontakt til flytningen er overstået.

Det har vi haft så stor succes med, at vi nu har afdelinger i både København, Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har nemlig mange tilfredse kunder, som vi har flyttet, og som gerne vil bruge os igen. Vores mål er ikke bare at blive store og landsdækkende. Vi vil fastholde, at vi i hver afdeling er små nok til at hver kunde føler sig betydningsfuld – og store nok til, at vi kan løse alle opgaver.

Hos Movato ved vi, at vores evne til at kombinere effektivitet og disciplin med energi og godt humør giver vores kunder de bedste løsninger – og os selv den bedste arbejdsplads.

For vi er Movato, og vi flytter hele Danmark. Lad os være dit foretrukne flyttefirma.

Tips og tricks

Alt efter dit behov og dine ønsker, så aftaler vi, om vi skal stå for alle processerne i flytningen, eller om du selv vil være medvirkende i nogle af tingene. De ting, som vi finder frem til, at du evt. helst selv vil stå for, hjælper vi dig selvfølgelig med. Fx har vi et udvalg af ”Tips og tricks”-videoer ifm. nedpakning, hvis du selv vil hjælpe med nedpakning. 

Hvordan folder man en flyttekasse?

Se hvordan man folder en flyttekasse

Hvordan pakker man computerskærme ned?

Se hvordan man bedst pakker computerskærme ned

Hvordan transporterer man blomster?

Se hvordan man transporterer blomster

Mike Ankersen Zernichow
Mike Ankersen Zernichow

Direktør og partner

Jacob Vestergaard
Jacob Vestergaard

Bestyrelsesformand og partner

Nicky Allan Ludvigsen
Nicky Ludvigsen

Partner

Skal du flytte?

Hvis du kontakter os nu, så lover vi, at det bliver den sværeste del i din flytning. Til gengæld kan du kontakte os på lige nøjagtig den måde, som du foretrækker Du kan: 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din flytning!

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Afdelinger

Sjælland

Movato ApS
Tigervej 14-16
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Jylland

Movato ApS
Rosbjergvej 54V
8220 Brabrand

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Fyn

Movato ApS
Fiskeløkken 4
5330 Munkebo

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Fredericia

Movato ApS
Nørrebrogade 135
7000 Fredericia

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995 

Odense

Movato ApS
Cikorievej 20
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995