Specialtransport i København

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Har du tunge ting, der skal flyttes? Og er det for stor en opgave selv at varetage? Så lad Movato hjælpe dig. Vi er eksperter inden for transport af ting og materialer af særlig karakter, og derfor kan vi tilbyde specialtransport i København for dig.

Hvad kan flyttes med specialtransport i København?

Specialtransport af ting i København henvender sig til både private og erhverv, som har tunge ting, der skal flyttes. Det gælder tunge ting, som ikke alene er svært håndterlige på grund af den høje vægt, men også på grund af størrelse og form.

For en privatperson kan dette eksempelvis være et klaver, et flygel, et billardbord, et pengeskab eller hjælp til flytning af båd eller privat maskinel.

For erhverv benyttes specialtransport mange gange til transport af produktionsanlæg, drejebænke, postsorteringsanlæg og fintfølende måleudstyr, som kræver en særlig høj grad af påpasselighed under flytning.

For både private og erhverv gælder det, at vi tilbyder såvel demontering og nedpakning som udpakning og opsætning. Vi tilbyder altså en alt-i-en-løsning, hvor du får hjælp til alle aspekter af din specialtransport i København. Det er naturligvis op til den enkelte kunde af afgøre, hvor mange services, der ønskes – vi klarer alle opgaver!

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Tryg og professionel håndtering

I forbindelse med specialtransport i København har vi erfaring med, at vores kunder er særlige opmærksomme på, at håndteringen af flyttegodset er optimal. Der kan nemlig være mange ting på spil, når tunge ting flyttes, og for at sikre at tingene ikke tager skade under transport men i stedet kommer sikkert frem, håndterer vi altid flytteopgaver med en høj grad af professionalisme.

Sammen med vores store flyttebiler og erfaringen inden for særtransport, giver vi hermed en god og tryg kundeoplevelse

Erhvervsflytning for VIA University

Lad Movato klare opgaven

Kunne du tænke dig vores hjælp til specialtransport i København? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen tager vi en snak om, hvad du skal have flyttet, og hvilke afstande det drejer sig om. Mange gange tager vi også ud til dig, og besigtiger de emner, der skal flyttes.

Når vi har fået syn for sagen og sat og grundigt ind i opgaven, giver vi dig et uforpligtende tilbud på din specialtransport i København. Du modtager således et individuelt udarbejdet tilbud, som du kan vælge at takke ja til, hvis det lever op til dine forventninger.

Vi klarer glædeligt din specialtransport i København, og med vores service kommer dine ting sikkert frem.