Specialtransport

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Flytning af tungt materiel

Både private og virksomheder kan have store og tunge ting, som i vægt og omfang kan være for stor en mundfuld til, at de kan håndteres i en almindelig flytning. Sådanne ting kræver specialtransport, og hos Movato har vi både mange års erfaring, det rigtige specialudstyr og mandskabet til de mest krævende specialtransportopgaver.

Vores erfaring og ”know-how” inden for flytning af specialgods og tungt materiel spænder vidt – derfor kalder vi os “eksperter” inden for specialtransport. Har du nogle særlige ejendele eller materialer, du har brug for hjælp til at flytte, tilbyder vi med specialtransport at gøre dette på professionel vis.

Hvad har vi flyttet?

Hos Movato har vi i mange år flyttet særlige materialer for mange forskellige typer af kunder. Materialerne varierer i alt fra vægt og omfang til værdi, og derfor kan du trygt overlade selv de største specialtransporter til os. Herunder kan du læse eksempler på specialgods, vi tidligere har transporteret fået sikkert fra A til B.

Eksempler på tunge ting som vi har flyttet med specialtransport:

 • Robotter
 • Laboratorier
 • Postsorterings anlæg
 • Produktionsanlæg
 • Penge-og Brandskabe
 • Sprøjtestøbemaskiner
 • Drejebænke
 • CNC styrede overfræsere
 • Medicinske maskiner
 • Fintfølende måleudstyr
 • Klaver, flygel og billardborde

Start din flytning her

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Demontering og opsætning – vi klarer alt

Vi er altid behjælpelige med demontering af de fleste maskiner, og har naturligvis alt værktøj til vores disposition. Vi har med succes gentagne gange og igennem 15 år flyttet den slags maskiner og instrumenter for flere af vore kunder, og vi ved derfor, hvor vigtig det er at behandle maskiner og fintfølende udstyr med den nødvendige respekt og professionalisme.

Som flyttefirma opstiller vi gerne maskiner i vater, produktionsanlæg nivelleret, hjælper med montering og andet, hvis De ønsker det. Opgaverne bliver udført af uddannede professionelle medarbejdere med mange års erfaring og branchekendskab. Det betyder, at vi ALDRIG går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi er altid 100 % seriøse.

Erhvervsflytning for VIA University

Forsikring af specialtransport

Vi er naturligvis forsikret efter alle forskrifter. Det betyder, at hvis noget imod forventning skulle gå i stykker eller blive beskadiget under enten nedpakning, transport eller udpakning, dækker vores forsikring dette.

Der er dog visse undtagelser. Maskiner, som har særlig høj værdi, kan kræve ekstra forsikring. Det er ikke muligt at give en komplet liste over, hvilke maskiner dette drejer sig om, men vi står gerne til rådighed, hvis du har uafklarede spørgsmål til forsikring.

Kontakt os, og få et gratis og uforpligtende tilbud.