Virksomhedsflytning

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Hvis din virksomhed skal flytte fra én lokation til en anden, er det alfa og omega at få den rette hjælp til flytningen. I en virksomhed er der ikke alene mange ting, der skal flyttes, men demonteringen og nedpakningen af IT-udstyr og elektronik kan også let gribe om sig.

Hos Movato tilbyder vi virksomhedsflytning til både små og store virksomheder, som har det til fælles, at de ønsker sikkerhed og effektivitet fra start til slut.

Hold flyttetiden på et minimum

Tid er penge, og for virksomheder kan det derfor være en bekostelig affære at skulle rykke teltpælene op. Men sådan behøver det ikke at være. Vi tilbyder nemlig virksomhedsflytning, hvor flyttetiden holdes på et minimum, således at virksomheden hurtigt kan komme på benene igen.

Vi holder flyttetiden nede ved at sende et kompetent og erfarent flyttemandskab ud til virksomheden. Disse flyttefolk ved om nogen, hvad der skal til, for at en virksomhedsflytning forløber så optimalt som muligt, og med kompetencer inden for blandt andet demontering og opsætning, kan medarbejderne i virksomheden hurtigt genoptage arbejdet.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

ALT kan flyttes

Tunge maskiner, mange materialer og dyrt udstyr. De fleste virksomheder har nogle ting, der kræver særlig håndtering i forbindelse med en virksomhedsflytning – og dén klarer vi.

Uanset om virksomheden blot skal flytte internt til andre lokaler eller eksternt til en anden adresse, skal tingene sikkert fra A til B, og med mulighed for specialtransport klarer vi alle typer af flytninger.

Når vi arbejder er alle vores flytteopgaver forsikrede, men i forbindelse med visse maskiner med høj værdi, kan der forekomme særlige regler. Kontakt os gerne for at høre mere om detaljer i forbindelse med forsikringen af din flytning.

Vi tilbyder respektfuld virksomhedsflytning

Når vi foretager virksomhedsflytning, lægger vi vægt på at yde respekt for den virksomhed, vi flytter for. Vi har forståelse for, at det er afgørende for virksomheden, at alle ting flyttes forsigtigt og ansvarligt, så intet tager skade i transporten til de nye lokaler.

For at få dette til at lykkes planlægger vi alle aspekter af enhver virksomhedsflytning ned til mindste detalje, så vi målrettet kan gå i gang med arbejdet for den enkelte virksomhed. Vi udarbejder altid individuelle flytteplaner med tidsangivelser.

Vi kommunikerer ikke alene flyttefolk imellem, men vi kommunikerer også løbende med virksomheden, så alle ved, hvor langt vi er, samt hvad næste skridt i flytningen er. Med disse professionelle arbejdsgange sikrer vi, at alle vores erhvervskunder er tilfredse både før, under og efter en flytning.