Erhvervsflytning

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Jeres genvej til en effektiv erhvervsflytning

Vores kompetencer spænder vidt, og vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af vores services og vort arbejde! Vores professionelle flyttemænd står klar med kompetent rådgivning fra start til slut, og ved hvor vigtigt det er, at holde din virksomheds “nedetid” på et absolut minimum i forbindelse med en erhvervsflytning.

Hvis din virksomhed skal flytte fra én lokation til en anden, er det alfa og omega at få den rette hjælp til flytningen. I en virksomhed er der ikke alene mange ting, der skal flyttes, men demonteringen og nedpakningen af IT-udstyr og elektronik kan også let gribe om sig.

Hos Movato tilbyder vi virksomhedsflytning til både små og store virksomheder, som har det til fælles, at de ønsker sikkerhed og effektivitet fra start til slut.

Søger du en professionel partner til at foretage din erhvervsflytning? Vælg Movato.

Vi klarer hele flytningen af din virksomhed for dig

Derfor tilbyder vi at varetage hele flytteprocessen for jeres virksomhed: Fra demontering og nedpakning af IT og arkiver inden flytningen til udpakning og montering i de nye erhvervslokaler.

Med andre ord: Det er “Færdigt arbejde!” når din virksomhed bruger Movato.

Vi hjælper også med:

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af dit flytteprojekt, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Professionel erhvervsflytning uden ”nedetid”

Hos Flyttefirma Movato ApS har vi stor erfaring inden for effektiv erhvervsflytning. Vi ved, hvor vigtigt det er, at virksomheden fortsætter med at fungere optimalt, selvom man flytter lokaler, og at “nedetid”, der kommer som et resultat af en flytning skal holdes på et minimum.

Hold flyttetiden på et minimum

Tid er penge, og for virksomheder kan det derfor være en bekostelig affære at skulle rykke teltpælene op. Men sådan behøver det ikke at være. Vi tilbyder nemlig virksomhedsflytning, hvor flyttetiden holdes på et minimum, således at virksomheden hurtigt kan komme på benene igen.

Vi holder flyttetiden nede ved at sende et kompetent og erfarent flyttemandskab ud til virksomheden. Disse flyttefolk ved om nogen, hvad der skal til, for at en virksomhedsflytning forløber så optimalt som muligt, og med kompetencer inden for blandt andet demontering og opsætning, kan medarbejderne i virksomheden hurtigt genoptage arbejdet.

 

Firmaflytning i et godt samarbejde

Da vi ofte beskæftiger os med erhvervsflytning fortæller vores erfaring os, at et godt samarbejde altid starter med en grundig forudgående besigtigelse, hvor alle spørgsmål og aspekter afklares. Med andre ord: En professionel erhvervsflytning skal styres og planlægges, således at hele processen er optimeret til at forløbe effektivt og sikkert, og med et højt kommunikations- og serviceniveau. Resultatet er færre omkostninger, mindst mulig gene for medarbejderne, og en god oplevelse til forskel.

Alt kan flyttes

Tunge maskiner, mange materialer og dyrt udstyr. De fleste virksomheder har nogle ting, der kræver særlig håndtering i forbindelse med en virksomhedsflytning – og dén klarer vi.

Uanset om virksomheden blot skal flytte internt til andre lokaler eller eksternt til en anden adresse, skal tingene sikkert fra A til B, og med mulighed for specialtransport klarer vi alle typer af erhvervsflytninger.

Når vi arbejder er alle vores flytteopgaver forsikrede, men i forbindelse med visse maskiner med høj værdi, kan der forekomme særlige regler. Kontakt os gerne for at høre mere om detaljer i forbindelse med forsikringen af din flytning.

 

Erhvervsflytning for VIA University

Forsikring på al erhvervsflytning

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret. Det er din sikring for en smertefri erhvervsflytning, uden ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi tilbyder respektfuld erhvervsflytning

Når vi foretager erhvervsflytninger, lægger vi vægt på at yde respekt for den virksomhed, vi flytter for. Vi har forståelse for, at det er afgørende for virksomheden, at alle ting flyttes forsigtigt og ansvarligt, så intet tager skade i transporten til de nye lokaler.

For at få dette til at lykkes planlægger vi alle aspekter af enhver virksomhedsflytning ned til mindste detalje, så vi målrettet kan gå i gang med arbejdet for den enkelte virksomhed. Vi udarbejder altid individuelle flytteplaner med tidsangivelser.

Vi kommunikerer ikke alene flyttefolk imellem, men vi kommunikerer også løbende med virksomheden, så alle ved, hvor langt vi er, samt hvad næste skridt i flytningen er. Med disse professionelle arbejdsgange sikrer vi, at alle vores erhvervskunder er tilfredse både før, under og efter en flytning.

Og vi er specialister i erhvervsflytninger, som vi både hjælper små, store og offentlige organisationer med. Se bl.a. også vores de offentlige organisationer, vi har hjulpet her

Vi ser frem til et professionelt samarbejde.