Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af:

Movato ApS

Tigervej 14-16, 4600 Køge
CVR: 35378995
Mail: kontakt@movato.dk
Tlf.: 69902323

Personoplysninger

movato.dk gør som udgangspunkt ingen brug af personlige oplysninger. Det er kun i tilfælde af, at du bruger vores kommentarfelter, kontaktformular, modtager vores nyhedsbrev eller sender os en mail, at der kan henføres oplysninger tilbage til dig som person. Dette er udelukkende oplysninger, som du aktivt selv vælger at indtaste, men som er påkrævet for, at vi kan vende tilbage til dig med svar. Vi bestræber os på høj sikkerhed – bl.a. gennem SSL-kryptering -, men det er på eget ansvar, at du afgiver disse oplysninger. Vi opbevarer og gemmer kun dine data så længe, det er nødvendigt og efter gældende lovgivning. Ved tilmelding til nyhedsbrev opbevarer vi dine data, ind til du aktivt afmelder dig nyhedsbrevet igen (kan gøres i bunden af hver mail eller ved henvendelse til kontakt@movato.dk), hvorefter dine data vil blive slettet hurtigst muligt.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Movato ApS

Tigervej 14-16, 4600 Køge
CVR: 35378995
Mail: kontakt@movato.dk
Tlf.: 69902323

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Movato ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies