Privatflytning

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Privatflytning hos Movato

Står du overfor en privatflytning på Sjælland, Fyn eller Jylland, er Movato altid klar til at hjælpe. Vi er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med privatflytninger. Vores pålidelige flyttefolk har den helt rette erfaring og ekspertise til at løse din flytteopgave på den mest gnidningsfri måde. Selvom at vi er effektive, betyder det ikke, at vi ikke passer godt på dit indbo og omgivelserne – for det gør vi naturligvis. Hvis uheldet, imod al forventning, alligevel skulle være ude, er vi naturligvis fuldt forsikrede. Hos Movato er dine flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato tilbyder totalløsninger på din privatflytning

Movato er dit alsidige flyttefirma. Det betyder, at vi kan hjælpe med at flytte dit indbo fra A til B. Men vi kan også tilbyde totalløsninger på din privatflytning, der er tilpasset til dine flyttebehov. Vi kan både stå for pakning og udpakning af dit indbo og nedtagning og opsætning af alt fra lamper og hylder til hårde hvidevarer. Du kan naturligvis låne flyttekasser af os, også hvis du selv stå for pakningen af dit indbo. Hvis du har behov for at få opbevaret dit indbo midlertidigt, kan vi opbevare det på vores lager. Vi har lagerfaciliteter i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – det trygge valg af flyttefirma til din privatflytning

Det kan godt være en enormt stressende oplevelse at skulle flytte alle ens ting fra A til B. Ud over at der er mange detaljer, der skal falde på plads, skal man også finde et flyttefirma, som man har tillid til. Når du vælger Movato til din privatflytning, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan finde testimonials fra vores tidligere kunder her. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot

Hos Movato sætter vi pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi arbejder derfor altid aktivt på, at yde en god service fra første kontakt til flytningen er vel overstået.

Movato og privatflytninger – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge Movato til din privatflytning.

  • Movato har over 15 års erfaring med privatflytninger på Sjælland, Fyn og i Jylland.
  • Vi tilbyder totalløsninger på privatflytninger, hvor vi står for pakning og udpakning af dit indbo så vel som nedtagning og
    opsætning af alt fra hylder til hårde hvidevarer.
  • Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, så du er sikret en tryg og professionel flytning.