Privatflytning

Organiseret arbejdskraft

Organiseret arbejdskraft

Faellesskab

God service

Masser motion

Høj kvalitet

Privatflytning hos Movato

Står du overfor en privatflytning på Sjælland, Fyn eller Jylland, er Movato altid klar til at hjælpe. Vi er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med privatflytninger. Vores pålidelige flyttefolk har den helt rette erfaring og ekspertise til at løse din flytteopgave på den mest gnidningsfri måde. Selvom at vi er effektive, betyder det ikke, at vi ikke passer godt på dit indbo og omgivelserne – for det gør vi naturligvis. Hvis uheldet, imod al forventning, alligevel skulle være ude, er vi naturligvis fuldt forsikrede. Hos Movato er dine flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Movato tilbyder totalløsninger på din privatflytning

Movato er dit alsidige flyttefirma. Det betyder, at vi kan hjælpe med at flytte dit indbo fra A til B. Men vi kan også tilbyde totalløsninger på din privatflytning, der er tilpasset til dine flyttebehov. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi tilbyder montage og nedtagning  af møbler, hylder, skabe, reoler, senge osv. Flytning af hvidevarer kan håndteres, men afmontering af strøm og vand bør udføres af autoriserede håndværkere først. Det er vigtigt at sikre, at sådanne opgaver udføres sikkert og i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder. Du kan naturligvis låne flyttekasser af os, også hvis du selv stå for pakningen af dit indbo. Hvis du har behov for at få opbevaret dit indbo midlertidigt, kan vi opbevare det på vores lager. Vi har lagerfaciliteter i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Start din flytning her​

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Movato – det trygge valg af flyttefirma til din privatflytning

Det kan godt være en enormt stressende oplevelse at skulle flytte alle ens ting fra A til B. Ud over at der er mange detaljer, der skal falde på plads, skal man også finde et flyttefirma, som man har tillid til. Når du vælger Movato til din privatflytning, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan finde testimonials fra vores tidligere kunder her. Du kan også finde anmeldelser af vores service på TrustPilot

Hos Movato sætter vi pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi arbejder derfor altid aktivt på, at yde en god service fra første kontakt til flytningen er vel overstået.

Movato – Din partner til privatflytninger

Movato er landets foretrukne samarbejdspartner inden for privatflytninger, og her er tre overbevisende grunde til, at du bør vælge os til din næste flytning:

  1. Solid erfaring i bagagen: Med over 15 års dedikeret erfaring inden for privatflytninger har Movato opbygget en solid viden og ekspertise. Vi har succesfuldt gennemført flytninger på Sjælland, Fyn og i Jylland og har derfor en indgående forståelse for de udfordringer, der kan opstå i forskellige regioner. Vores erfarne team af flyttefolk sikrer, at din flytning bliver håndteret med omhu og professionalisme.
  2. Totalløsninger for bekymringsfri flytning: Movato tilbyder totalløsninger til privatflytninger, der går ud over traditionel transport. Vi tager os af alle aspekter af din flytning, herunder pakning og udpakning af dit indbo. Vores engagerede team står også for nedtagning og opsætning af møbler som hylder, reoler og skabe. Dette sikrer, at du kan fokusere på det væsentlige, mens vi tager os af detaljerne og gør hele flytteprocessen så problemfri som muligt.
  3. Tryghed gennem medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening: Din tryghed er vores prioritet. Som stolte medlemmer af Dansk Møbeltransport Forening garanterer vi, at din flytning udføres på en sikker, pålidelig og professionel måde. Vores medlemskab afspejler vores forpligtelse til at opretholde høje standarder og følge etiske retningslinjer inden for møbeltransportsektoren. Når du vælger Movato, vælger du en pålidelig partner til din privatflytning.

Vælg Movato til din privatflytning, og oplev en problemfri overgang til dit nye hjem. Kontakt os i dag for at få mere information eller for at planlægge din flytning med os. Vi er her for at gøre din flytning til en behagelig og vellykket oplevelse.